18 / 05 / 2024

nevşehir TOKİ Mehmet Akif Ersoy Konutları kurası

nevşehir TOKİ Mehmet Akif Ersoy Konutları kurası

Mehmet Akif Ersoy mahallesinde yapımı tamamlanan 419 konutun kura çekimi 16 Eylül 2014 günü saat 15.00’ de Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

TOKİ Nevşehir projesiyle bu ilçeye 130 yeni konut geliyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 130 yeni konut inşa edecek. Nevşehir TOKİ projesinin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Nevşehir'e tam 470 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir projesinin ihale tarihini açıkladı. İhalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan Nevşehir TOKİ projesinde 470 konut yer alacak.

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Nevşehir TOKİ 2019 projesi detayları!

Nevşehir TOKİ 2019 projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projede 94 adet konuta yer veriliyor...

Nevşehir TOKİ 2019 detayları!

Nevşehir TOKİ 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları!

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesinde satışa çıkarılan 206 daire sahiplerini bulunuyor. İşte Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları....

Nevşehir'de TOKİ projeleri değerlendirildi!

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile şehir merkezindeki TOKİ yatırımlarına ilişkin görüşmede bulundu.

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor. Nevşehir Gülşehir Konut Projesi kapsamındaki 300 adet konutun teslim işlemleri, 24 Ekim – 28 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Nevşehir Gülşehir sözleşmeleri imzalanıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde inşa edilen 300 konut için hak sahipleri ile sözleşmeler imzalanacak.

Nevşehir Gülşehir projesinde 300 konutun kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde inşa edilen 300 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. Kura töreni 12 Ağustos Cuma günü, noter huzurunda gerçekleştirildi.

TOKİ Nevşehir Gülşehir kura sonuçları tam listesi!

Toplamda 300 adet daireden oluşan projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Nevşehir Gülşehir kura sonuçları tam listesi....

TOKİ Nevşehir Gülşehir kurası çekildi!

Toplamda 300 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Gülşehir'de daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. TOKİ Nevşehir Gülşehir kurası çekildi...

2016 TOKİ Nevşehir Gülşehir kura sonuçları!

Projede toplamda 300 adet daire yer alıyor. İşte 2016 TOKİ Nevşehir Gülşehir kura sonuçları...

nevşehir TOKİ Mehmet Akif Ersoy Konutları kurası Haberi

nevşehir TOKİ Mehmet Akif Ersoy Konutları kurası


Nevşehir Belediyesi tarafından şehir merkezindeki konut ihtiyacının karşılanması amacıyla başlatılan çalışmalar çerçevesinde TOKİ ile işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy mahallesinde yapımı tamamlanan 419 konutun kura çekimi 16 Eylül 2014 günü saat 15.00' de Nevşehir Belepesi Kaoadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

Noter huzurunda yapılacak kura çekiminde hak sahipleri, yeni iskan alanındaki konutlarının blok ve dairelerini belirleyecekler


Ülker Kayseri...