01 / 05 / 2024

nevşehir üniversitesi anaokulu ne zaman açılacak

nevşehir üniversitesi anaokulu ne zaman açılacak

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ana yerleşkesinde hayırsever İş Adamı Ali Dirikoç tarafından yaptırılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu için Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği protokolü imzalandı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nden kiralık kantinler ve ATM alanları!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite içindeki ATM'ler ve kantinler 3 yıllığına kiraya veriliyor. Peki kiraya verilecek alanların fiyatları ne kadar? İşte yatırımcıları cezbeden ihalenin tüm ayrıntıları...

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'ne 2 yeni bina!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 'Öğrenci Yaşam Merkezi' ve 'Fen Edebiyat Fakültesi G Blok' binalarının temeli atıldı. Rektör Prof. Dr. Kılıç, açılış töreninde konuştu.

Nevşehir'e 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından merkez yerleşkede bulunan meydana ’15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’ ismi verildi.

Nevşehir'de Kapadokya Arena Stadyumu muamması!

2 Yıl önce Haziran ayında Ajansların TOKİ’nin Nevşehir’e yeni bir stadyum yapacağı haberlerinin üzerinden aylar geçti. Bu süre içerisinde ne mevcut stadyumun yıkılması, ne de yerine bir stadyum yapılması konusunda tek bir gelişme yaşanmadı.

Mehmet Ergün Turan, Niğde ve Nevşehir’deki dönüşümü yerinde inceledi!

TOKİ’nin yürüttüğü kentsel dönüşüm projelerini yerinde takip eden TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Niğde ve Nevşehir’deki proje alanlarında incelemelerde bulunarak, Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları hakkında bilgi aldı...

Muhammet Balta: Nevşehir'deki doğal yer altı depoları yasal statüye kavuşacak!

Gülşehir ilçesindeki bir yer altı deposunda incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Nevşehir'deki doğal yer altı depolarının yasal statüye kavuşturulması çalışma yapacaklarını bildirdi.

Hüseyin Altınışık: Nevşehir'e yeni mahalle kurulması düşünülmüyor!

Nevşehir İl Merkezinde kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle resmi kişiliklerinde kişiliklerini kaybeden mahallerin yerine yeni mahallelerin kurulmasının düşünülmediği belirtildi. Altınışık Nevşehir'e yeni mahalle kurulması düşünülmediğini belirtti.

Nevşehir 4. Etap Konutlarında çalışmalar devam ediyor!

Nevşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaptırılması planlanan 754 konutun yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

Nevşehir TOKİ 4. Etapta binalar hızla yükseliyor!

Nevşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaptırılması planlanan 754 konutun yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

Nevşehir'de uçak seferi ertelendi!

Türk Hava Yollarının Nevşehir ve İstanbul arasında gerçekleştireceği uçak seferleri ertelendi. İstanbul'daki hava muhalefeti nedeniyle Nevşehir'deki hava limanında mahsur kalan 125 yolcu, kentteki otellere yerleştirildi.

İdris Güllüce'nin Nevşehir ziyaret programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin 5 Ağustos 2014 Salı günü Nevşehir programına saat 10:00'da valilik ziyaretiyle başlayacak. Güllüce, daha sonra Nevşehir esnafını ziyaret edecek..

Nevşehir'de termal tesisler bayram tatili için yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye' nin önemli termal turizm merkezlerinden Nevşehir ' in Kozaklı ilçesinde 7 bin yatak kapasiteli termal tesisler, bayram tatili rezervasyonlarıyla yüzde 100 doluluk oranına ulaştı...

Nevşehir Ürgüp'te satılık arsa: 289 bin 853 liraya!

Milli Emlak Nevşehir Ürgüp Sarıhıdır Köyü'nde yer alan 28 bin 985 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İhale 8 Ağustos 2014 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek...

nevşehir üniversitesi anaokulu ne zaman açılacak Haberi

nevşehir üniversitesi anaokulu ne zaman açılacak


Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ana yerleşkesinde hayırsever İş Adamı Ali Dirikoç tarafından yaptırılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu için Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği protokolü imzalandı.


Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek ve Şube Müdürü Yusuf Aydoğmuş ile birlikte Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bekci’nin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Rektör Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Şimşek ve beraberindekilere teşekkür etti. Üniversite hayırseverlerinden Ali Dirikoç tarafından yaptırılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu’nun 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında açılacağının müjdesini veren Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, heyecan ve mutluluğunu bir arada yaşadıklarını belirtti.


Rektör Kılıç konuşmasında, “Üniversitemiz hayırseverlerinden değerli İş Adamı Sayın Ali Dirikoç tarafından...