14 / 05 / 2024

nevşehirdeki kentsel dönüşüm çalışmaları

nevşehirdeki kentsel dönüşüm çalışmaları

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 11 mahallede başlatılan yıkım çalışmaları sürüyor

Rize'deki kentsel dönüşüm çalışmaları 2022 sonunda tamamlanacak!

Şehirdeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize'deki kentsel dönüşüm çalışmalarının 2022 yılı sonunda tamamlanacağını söyledi.

Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Kayseri kentsel dönüşüm projeleriyle değerleniyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Kayseri Şube Yöneticisi ve Lisanslı Değerleme Uzmanı İsa Üresin Kayseri’deki gayrimenkul piyasasını inceledi. Üresin, şehirdeki konut fiyatlarını ve kentsel dönüşümü kaleme aldı.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm'ün ihalesi tamam!

TOKİ Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. Etabında gerçekleşecek konut ve dükkanlar için ihale gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde kazanan firmaya yer tesliminin yapılmasıyla beraber eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde inşa edilecek 41 konut ve 31 dükkan için inşaat çalışmaları yapılacak

Nevşehir’deki Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli Mart’ta atılacak!

Nevşehir’de TOKİ tarafından inşa edilecek 1. Etap Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tarihi belli oldu. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Nevşehir’deki kentsel dönüşümün tarihi…

Nevşehir Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın büyük önem verdiği ve 'Türkiye'nin örnek kentsel dönüşüm projesi olacak' diye açıkladığı 1. Etabı içinde bulunan hak sahipleri görüşmeler yapılıyor.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi'ne destek!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hayata geçirilecek kentsel dönüşüm ve kent meydanı projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan görüş aldı.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin imar planı onaylandı!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliği ile hayata geçirilecek olan Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. Etap bölgenin imar planı onaylandı.

Nevşehir Kalesi ve çevresine kentsel dönüşüm ödülü!

Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 'Nevşehir Belediyesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'İdealkent Projesi yarışmasında Düzenleme Kurulu tarafından ödüle layık görüldü.

Nevşehir’e kentsel dönüşüm ve millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm ve ’İmar Barışı’ düzenlemesi ile ilgili çalışmaları incelemek üzere Nevşehir’e geldi. Kurum, devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Bursa'nın 1/100 binlik planına yönelik bir çalışma yapılıp yapılmadığına, şehirdeki fay hatlarının tespitine ve kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırlandı..

TOKİ Nevşehir kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Nevşehir İl Merkezinde TOKİ ve Nevşehir Belediyesinin birlikte yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları sürecek.

nevşehirdeki kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

nevşehirdeki kentsel dönüşüm çalışmaları

Nevşehir Belediyesi tarafından TOKİ işbirliği ile yaşama geçirilen Kentsel dönüşüm projesi kapsamında 11 mahalle yenileniyor. Bugüne kadar 3 bine yakın konutun yıkıldığı projede modern kentleşme görüntüsü...