20 / 07 / 2024

Nevşehire Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi

Nevşehire Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi

Nevşehir'de 51 bin 486 metrekare alan üzerinde Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi inşa ediliyor...

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

Çeşme’ye yeni hizmet binası hamlesi!

Çakabey Kültür Merkezi’nin yer aldığı binanın Çeşme Belediye Hizmet Binası’na dönüştürülmesi için verilen önerge oybirliğiyle İmar ve Bütçe Komisyonu’na gönderildi.

Nevşehir'de 7.4 milyon TL'ye satılık 45 gayrimenkul!

Nevşehir Belediye Başkanlığı 45 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 8 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi'ne destek!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hayata geçirilecek kentsel dönüşüm ve kent meydanı projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan görüş aldı.

Tosya Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Tosya Belediye Meclisi Haziran ayı meclis toplantısını belediye hizmet binasında gerçekleştirildi.

Kandıra’nın yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Didim Belediye binası icradan satışa çıkarıldı!

Önce ruhsat verip ardından ruhsatı iptal ederek mağdur edilen Nehirsan İnşaat’a zararlarının tazmini için ödemesi gereken 1 milyon 405 bin lirayı ödemeyen CHP’li belediyenin belediye hizmet binası icradan satılığa sunuldu. 

Nevşehir'de TOKİ projeleri değerlendirildi!

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile şehir merkezindeki TOKİ yatırımlarına ilişkin görüşmede bulundu.

Bursa Belediye Hizmet Binası'nın inşaatı durduruldu!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde inşa edilen Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası'nın çalışmaları ihaleyi kazanan firma tarafından durduruldu. 

Bağcılar Belediyesi'nin Yeni Hizmet Binası yıl sonunda açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapımı bir yıl önce başlatılan Bağcılar Belediye hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı..

Şırnak Belediye Hizmet Binası'nın inşaatı başladı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şırnak Belediyesi, belediye hizmet binası için çalışmalara başladı.

Kandıra belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’da yapılacak olan yeni belediye hizmet binasının ihalesi gerçekleştirildi ve ihaleye 2 firma teklif verdi.

Kocaeli Kandıra’ya yeni belediye hizmet binası geliyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya yeni bir hizmet binası kazandırıyor.

Nevşehire Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi Haberi

Nevşehire Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi
1,5 yıl içerisinde tamamlanması planlanan Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi, 51 bin 486 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. İçerisinde 105 iş yeri, iki katlı otopark ve 2 katlı alışveriş merkezinin yer alacağı proje HBC Mimarliık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından inşa...