04 / 05 / 2024

Nevzat Bozkuş aday

Nevzat Bozkuş aday

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 ilin belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan listeye göre AKP Kars Belediye Başkan adayı olan Nevzat Bozkuş kimdir? İşte Nevzat Bozkuş...

UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne Türkiye'den 10 aday!

Habertürk Gazetesi yazarı olan Mimar Esin Tümer bugünkü yazısında UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne Türkiye'den aday olan 10 yapıyı anlattı. İşte o yazı...

Nevzat Yıldız, Yataş Grup'un yeni Genel Müdürü oldu!

Yataş Grup'ta Genel Müdürlük görevine, 2012 yılından bu yana Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Nevzat Yıldız getirildi.

Donald Trump, Cumhuriyetçilerin nihai başkan adayı oldu!

İş adamı Donald Trump, ABD’de Cumhuriyetçilerin nihai başkan adayı oldu. Trump'ın adaylığı, Ohio eyaletinin Cleveland kentinde devam eden Cumhuriyetçi Parti'nin Ulusal Kongresi'nde bu akşam resmiyet kazandı.

Deniz Karataş ANTMUTDER seçimlerinde yeniden aday olacak!

Deniz Karataş, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) 16 Haziran'da yapılacak olağan genel kurul öncesi tekrar adaylığını açıkladı. Karataş "Tekrar aday olmamın tek sebebi Müteahhitlik Hizmet Yasası'dır." dedi.

Esra Erol gelin adayı Özlem'in evini dekore ettirecek!

Evlendirme programlarının başarılı sunucularından Esra Erol gelin adayına büyük bir sürpriz yaptı. Bu güzel proje için gelin adayı Özlem, Esra Erol’a teşekkür ederek stüdyodan çığlıklarla ayrıldı.

Nevzat Doğan: Dönüşümde müteahhitlere inisiyatif verilmeli!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan "Şehrimizdeki inşaat sektöründe ciddi hareketlenmelerin yaşandığı bir dönemdeyiz. Dolayısıyla sizlerin sektörünüzde yapılacak çok iş, konuşulacak çok konu var." dedi.

Ağaoğlu Central Park LEED Gold Sertifikası adayı!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Central Park projesinde satışlar devam ediyor. New York mimarisinden esinlenilerek inşa edilen proje çevre dostu yeşil binalara verilen LEED Gold Sertifikası adayı.

Nevzat Demir: Müteahhitlerin filtreden geçmesi gerek!

TİMDER Sektör Duayeni Sohbetleri’nin ilk konuğu Fırat Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Nevzat Demir oldu.Demir, dünyanın hızla değiştiğini, betonu satarak hiçbir yere varılamayacağını, müteahhitlerin de belli filtrelerden geçmesi gerektiğini söyledi

Ünye Çimento yönetimine 2 bağımsız aday!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aslı GÜNEL ve Özgür ÖZKAN'ın Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak yapılacak genel kurul toplantısında aday gösterileceğini KAP'a bildirdi.

Nevzat Doğan: 2016 projelerin ortaya çıktığı yıl olacak!

AK Partili yöneticilere projelerini anlatan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2016 yılının hızlı başladığını ifade ederek, “2016-2017 yılları projelerimizin çok daha fazla gün yüzüne çıktığı bir yıl olacak” dedi

BJK Nevzat Demir Tesisleri yenilendi!

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir süredir devam eden yenileme çalışmaları tamamladı...Yenilenen tesislerde hibrit çim, şok havuzu, duş alanı, dinlenme alanı, odalar, fitness salonu, mutfak, restoran ve kış bahçesi mevcut.

Metropol İnşaat Adana'da sektörün öncüsü olmaya aday!

Metropol inşaat hayalinizi yapıyor Metropol İnşaat, Adana'da birbiri ardına yaptığı süper lüks inşaatlarla sektörün öncüsü olmaya aday. Kent lokasyonuna nefes aldıracak DoubleTree by Hilton inşaatının bitmesi heyecanla bekleniyor.

Karaköy, Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday!

Keller Williams, özellikle son yıllarda popülaritesi gün geçtikçe artan Karaköy gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Yerli ve yabancı yatırımcının yoğun ilgi gösterdiği bölge kısa süre içinde Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday.

Nevzat Bozkuş aday Haberi

Nevzat Bozkuş aday

Nevzat Bozkuş kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 ilin belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan listeye göre AKP Kars Belediye Başkan adayı Nevzat Bozkuş oldu. Peki AKP Kars Belediye Başkan adayı Nevzat Bozkuş kimdir?


Nevzat Bozkuş biyografi..

Nevzat Bozkuş, 1961 yılında Kars İlinin Selim ilçesine bağlı Karahamza Köyünde doğdu. Nevzat Bozkuş, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Kars Belediye Başkan adayı oldu.


ilkokulu Karahamza Köyü ilköğretim okulunda,Ortaokulu Selim ilçesinde, Liseyi Ankara Gazi lisesinde tamamlayan Nevzat Bozkuş, yüksek öğrenimini Sivasta Cumhuriyet Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümünü bitirerek tamamladı. 


Nevzat Bozkuş; 

(1986-1989) Erzurum Tedaş Müdürlüğü, 

(1989-1990) Sivas Tedaş Müdürlüğü, 

(1990) Hakkari Tedaş Müdürlüğü, 

(1990-2000) Kars Tedaş Müdürlüğü, 

(2000-2008) Ardahan Tedaş Müdürlüğü yanı sıra bu illerde üstlendiği görevler ise; 

(1993-1995) Kars Tedaş Tesis Başmühendisi, (1995-1996) Kars Tedaş Tesis Şube Müdürü, 

(1996-2000) Kars Tedaş Müessese Müdürü, 

(2000-2008)...