28 / 08 / 2024

Nevzat Saygılıoğlu imar rant vergisi

Nevzat Saygılıoğlu imar rant vergisi

27 Ocak 2015 günü Ankara’da “İnşaat Sektörü Zirvesi” yapılmıştı. Türkiye Müteahhitler Birliğinin (TMB) öncülük ettiği ve sektörü temsil eden 5 ayrı sivil toplum kuruluşunun katıldığı toplantı çok önemli idi...

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Beyoğlu Halıcıoğlu 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Halıcıoğlu Mahallesi ve Çıksalın Mevkii, 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Eski Habipler ve Malkoçoğlu Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Eski Habipler Mahallesi, 6164 Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alan ile Malkoçoğlu Mahallesi Muhtelif Parselleri Kapsayan Alana İlişkin Askı İtirazları Kapsamında Hazırlanan 1/5000 NİP Ve 1/1000 UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kartal Çavuşoğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Kartal ilçesi, Çavuşoğlu Mahallesi, 5762 ada, 407 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Dikkat çeken yazı! Yeni bir vergi ve imar affı mı gelecek?

Eski Gelirler Genel Müdürü Saygılıoğlu, 2 bin liraya kadar olan icralık fatura borçlarının ilgili şirketlerin vergilerinden düşülmesi, kredi yurtlar kurumu borçlarının faizlerinin silinmesi gibi düzenlenmelerin öncül bonuslar olduğunu asıl büyük balıkların sonraki torbalarda olacağını söyledi.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Değerli konut vergisinde sürpriz artış yaşanabilir!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Nevzat Saygılıoğlu bugünkü köşe yazısında değerli konut vergisinde artışı kaleme aldı. 

Konut kredileri tutarı 2020 sonunda 287.1 milyar TL'ye yükseldi!

Dünya gazetesi köşe yazarı Nevzat Saygılıoğlu bugünkü yazısında konut kredisini kullanımını kaleme aldı. İşte Saygılıoğlu'nun "Vatandaş niye borçlanıyor, niye borcu artıyor" başlıklı o yazısı...

Dağlıoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağlıoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Karatay tarafından kuruldu.

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a, sahibi olduğu yağ fabrikası ve çiftliğinin devlet arazisi üzerinde olup olmadığı sorusunu sordu...

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

TMMOB'dan tarihi Saraçoğlu Mahallesi açıklaması!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi, tarihi Saraçoğlu Mahallesi’nin imar planıyla ilgili açıklama yaptı. ŞPO açıklamasında, "Saraçoğlu Mahallesi, kamusal değerlerin üretildiği, kent merkezi ile bütüncül tasarlanan bir mekan olma özelliğine kavuşana kadar mücadele edeceğiz" dedi...

Değerli Konut Vergisi'nden Cumhurbaşkanı'nın haberi var mıydı?

Gazeteci Nevzat Saygılıoğlu, "Değerli Konut Vergisi’nin oluşturulmasına ilişkin öncü ayak sesleri varmış. Yani siyasi irade oluşmuş. Dolayısıyla söz konusu düzenlemeden Cumhurbaşkanının haberinin olmaması beklenemez.." diyor...

Nevzat Saygılıoğlu imar rant vergisi Haberi

Nevzat Saygılıoğlu imar rant vergisi

27 Ocak 2015 günü Ankara’da “İnşaat Sektörü Zirvesi” yapılmıştı. Türkiye Müteahhitler Birliğinin (TMB) öncülük ettiği ve sektörü temsil eden 5 ayrı sivil toplum kuruluşunun katıldığı toplantı çok önemli idi. Her şeyden önce bilebildiğimiz kadarı ile sektörün kuruluşları bu düzeyde ve yoğunlukta ilk kez bir araya gelmişti. İkincisi ve çok daha önemlisi Başbakan Ahmet Davutoğlu, adeta çıkarma yaptığı 8 Bakanı ile reel sektör karşısında görücüye çıkmış gibiydi. Öyle ki; Başbakan toplantı düzenini bile değiştirmişti. Her zaman yapılan protokol düzeninin dışına çıkmış ve salondaki seyircilere arkasını dönmek yerine, sahnede onların karşısına oturmak ve böylece göz teması sağlamak yöntemini seçmişti. 8 Bakanı ve 5 sektör temsilcisinin ortasına oturarak başından sonuna kadar toplantının moderatörlüğünü üstlenmişti.


Toplantıda en çok dikkat çeken iki konudan birisi, İmar...