29 / 04 / 2024

New City Rezidans satılık

New City Rezidans satılık

Toplam 86 adet daireden oluşan proje Mersin İl' inde yükseliyor. Projedeki daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İşte New City Rezidans satış ofisi adres bilgileri...

İflas bayrağını çeken gayrimenkul devi New York'un dev gökdeleni Chrysler Binasını satışa çıkardı!

Gayrimenkul devi Signa geçtiğimiz günlerde iflas bayrağını çekmişti. Chrysler Binası'nın sahibi olan şirkete Avusturya mahkemesi, New York City gökdelenindeki hisselerini satma emri verdi.

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Antwell Sign of The City Awards 2019’da En İyi Rezidans ödülü aldı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

Erzurum New City Konutları'nı yıkan firmadan açıklama!

Erzurum'da proje ve ruhsatı olmadığı nedeniyle yıkılması kararı alınan New City Konutları'nda iş makinelerinin çalışması devam ediyor.

Erzurum New City Konutları yıkılıyor!

Erzurum'da proje ve ruhsatı olmadığı gerekçesiyle inşaatı durdurulan, madde bağımlılarının uğrak yeri haline gelen New City konutlarının yıkımına başlandı. 550 bin liraya ihale edilen yıkım, 200 gün sürecek.

Erzurum New City Konutları için karar çıktı!

Erzurum’un 'kanayan yarası' New City için karar çıktı! Önce yarım kalmış bloklar ortadan kaldırılacak, sonra mahkemenin söyleyeceği son söz beklenecek. Kaynak: New City için karar çıktı!

Bilgili Holding'in New York’taki yeni yatırımı Mandarin Oriental'a emanet!

Bilgili Holding’in, Deutche Finance ve Shvo ile birlikte 2018 yılının Temmuz ayında 35 milyon dolara satın aldığı, New York’taki Gucci binası, rezidans olarak restore edilip, Mandarin Oriental tarafından yönetilecek.

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

Marka City AVM'nin yerine rezidans yapılacak!

2008 yılında hizmete giren Marka City AVM arsası üzerinde rezidans yapılacak. İşte detaylar...

Filipinler'de New Clark City isimli yeni bir şehir doğuyor!

Filipinler'de yaklaşık 30 yılda tamamlanması planlanan New Clark City isimli yeni bir şehir kuruluyor...

Erzurum New City 11.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum Palandöken'de Karadayı İnşaat tarafından hayata geçirilmek istenen ancak ruhsat alınamayınca inşaatı kalan ve 1500 vatandaşın mağdur olduğu New City proje alanı icradan satılıyor. 

New City Rezidans satılık Haberi

New City Rezidans satılık

New City Rezidans projesi 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 2 blok şeklinde yükselen projede daireler 300 metrekare alandan oluşuyor.


New City Rezidans projesinde daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Körükçüoğlu İnşaat imzasıyla yükselen projede toplam 86 adet daire bulunuyor.


New City Rezidans projesinde yüzme havuzları, futbol ve basketbol sahası, tenis kortu, yürüyüş parkuru, fitness salonu, çocuk oyun alanları, otopark, süs havuzları, peyzaj düzenlemeleri, kamelyalar bulunuyor.


New City Rezidans projesinde daireler 800 TL olarak satışa sunuluyor. Mersin İl' inde yükselen projedeki daireler 2016 yılının sonunda teslim edilecek.


New City Rezidans satış ofisi!

Adres: Limonluk Mah. 2417S. Motiva İş Merkezi K:10 Yenişehir/Mersin 


New City Rezidans iletişim

Tel: 0 324 325 31 03

Web: http://newcitymersin.com/

Tülay...