04 / 05 / 2024

Nexon Bitcoin yatırımı

Nexon Bitcoin yatırımı

Japonya ve Güney Kore merkezli video oyun üreticisi Nexon, kripto para birimine destek vereceğini açıklayarak 100 milyon dolar yatırım yapacağını duyurdu.

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Altın, dolar, borsa, bitcoin... 2023'te en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

2023 yılında milyonlarca yatırımcı, altın, dolar, borsa ve bitcoin gibi yatırım araçlarını tercih etti. Peki 2023'te  en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

‘Kripto paralar, kısa sürede en fazla kazanç sağlayan yatırım aracı oldu’

Bitcoin, hafta sonu yüzde 5’den fazla yükselerek yatırımcılarını morallendirdi. Bu sayede, kısa sürede en çok getiri sağlayan yatırım aracı oldu.

2011’de Bitcoin satın alan milyarderden yeni yatırım alanı tavsiyesi!

Bitcoin’i 2011’de satın alan milyarder, yeni yatırım alanlarını açıkladı. İşte bütün ayrıntılar...

Bitcoin yatırımcılarının heyecanla beklediği seviye çok yakın!

Ünlü analist, Bitcoin yatırımcılarının uzayan ayı piyasasının sona eriyor olabileceğine dair işaretlere dikkat etmesi gerektiğini söyledi. Cowen, Bitcoin'in tüm zamanların en yüksek seviyelerinden mevcut düşüş oranının, 2018 ve 2014 ayı piyasalarının dibini belirleyen seviyelere yaklaştığını öne sür

Bitcoin'e yatırım yapılır mı?

Bitcoin'e yatırım yapmak için doğru zaman ne zaman?İsviçre bankacılık kurumları, çoğu yatırımcının parasını kaybettiğini söyledi.

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Uzmanlar karamsar! Krito paralar eriyor mu?

Bitcoin yatırıcımları kar beklentisiyle borçlanarak, kripto paralara yatırım yapmaya devam ediyor ancak uzmanlardan yatırımcıları endişelendiren tahminler geldi.

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Morgan Stanley'den Bitcoin yatırımcılarına kritik uyarı! 

Dünya'nın merakla takip ettiği kripto para sektöründe ki hareketliliğe yönelik ABD'li yatırım bankası Morgan Stanley'den uyarı niteliğinde açıklama geldi. Morgan Stanley, Bitcoin yatırımcılarının sakin kalması gerektiğini söyledi.

Kripto paralar borsalarla dans ediyor! Bitcoin riskli bir yatırım mı?

Kripto paralar küresel piyasalardaki geleneksel varlıkların hareketlerini gittikçe daha fazla izlemeye başladı. Peki Bitcoin riskli bir yatırım mı?

Bitcoin yatırımcılarına önemli uyarı!

ABD'nin sermaye piyasası regülatörü SEC, Bitcoin'e yatırım yapanlara yönelik rapor hazırladı ve spekülatif varlığın açıklamalarının çok dikkatli okunması gerektiği konusunda uyardı.

Nexon'dan Bitcoin'e 100 milyon dolarlık yatırım!

Japonya ve Güney Kore merkezli video oyun üreticisi Nexon, kripto para birimine destek vereceğini açıklayarak 100 milyon dolar yatırım yapacağını duyurdu.

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Nexon Bitcoin yatırımı Haberi

Nexon Bitcoin yatırımı

Japonya ve Güney Kore merkezli video oyun üreticisi Nexon, Bitcoin'e 100 milyon dolar yatırım yapacağını açıklayarak kripto para borsasına destek vereceğini dile getirdi. Sputniknews'te yer alan habere göre; Japonya ve Güney Kore merkezli Nexon firması, Bitcoin başına ortalama 58 bin dolar maliyetle yapılan satın alımlarda rezervlerinin yüzde 2'sinden azını kullandığını dile getirdi.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan ​Nexon CEO'su Owen Mahoney, "Bitcoin'in gelecekteki yatırımlar için nakit değerini korurken, uzun vadeli istikrar ve likidite sağladığına inanıyoruz"

Kripto para borsasına destek verecek firma akit rezerviyle Konami gibi eğlence şirketlerine yatırım yapmayı hedefliyor. 

CONGRATS to one of my fave CEOs, @owenmahoney of @Nexon_America, for this #Bitcoin news! Not surprised, given how thoughtful Owen has...