02 / 05 / 2024

Next Home iyi mi

Next Home iyi mi

Next&NextStar’ın elektrikli küçük ev aletleri markası Next Home, ister hafif bir tatlı ya da salata isterseniz de meyveli, serin ve de sağlıklı içecekler yapabileceğiniz blender seti ile bu yaz favoriniz olacak.

Next Home Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next Home Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed N.A. Ameen  tarafından kuruldu.

Next Home Turkey Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Next Home Turkey Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bucak tarafından kuruldu.

GROHE Blue Home yılın inovasyonu seçildi!

GROHE, modern evlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan su sistemi Blue Home ile tüketiciler tarafından “En İyinin İyisi Altın Ödülü”ne layık görüldü.

İsmob tasarım yarışması birincilik ödülü Tepe Home'un!

Tepe Home, Yatak Odaları Kategorisinde en iyi tasarım ödülüne layık görülürken, tamamlayıcı ürün kategorisinde de en iyi ikinci tasarım ödülü aldı.

Güneşli’nin yatırım yönünden en doğru projesi Home Aves!

Özellikle ulaşım açısından İstanbul Avrupa yakasının çok önem taşıyan Basın Ekspres yolu güzergahında olan Güneşli bölgesinin en iyi kira çarpanlı projesi Home Aves'te teslimler hemen yapılıyor.

İrfan Home Mağazalar Zinciri 8. Şubesini Mimaroba’da açtı!

48 yıllık deneyimi sayesinde en iyi ve en yeni teknolojiyi mağazalarına taşırken, hesaplı ve kaliteli alışveriş imkanı sunan İrfan Home Mağazalar Zinciri 8. Şubesini Mimaroba’da açtı...

Next Home ergonomik dizaynıyla dikkat çekiyor!

Next&NextStar’ın elektrikli küçük ev aletleri markası Next Home, ister hafif bir tatlı ya da salata isterseniz de meyveli, serin ve de sağlıklı içecekler yapabileceğiniz blender seti ile bu yaz favoriniz olacak.

Harvey Nichols, Ankara Next Level AVM'de mağaza açtı!

Harvey Nichols, Next Level AVM'ye taşındı. Mağaza 5 bin 500 metrekare alanda kadın, erkek, çocuk, aksesuar, kozmetik ve home departmanlarıyla 62'si exclusive olmak üzere, 350'yi aşkın markadan oluşan ürün yelpazesi sunuyor.

Harvey Nichols Next Level AVM'de mağaza açtı!

Next Level AVM'de yer alan Harvey Nichols Ankara mağazası, kadın, erkek, çocuk, aksesuar, kozmetik ve home departmanlarıyla 62'si özel olmak üzere, 350'yi aşkın markadan oluşan geniş marka yelpazesiyle yaşamın tüm alanlarına hitap ediyor.

Next Level AVM başkentlilerin yeni buluşma noktası oldu!

Next Level AVM Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara'nın ilk karma kullanımlı projesi Next Level, ilklerin AVM'si olarak 24 Ekim'den bugüne kadar binlerce kişiyi ağırladı...

İdeal Home'un kapısı Phuket Adaları'nda tatile açılıyor!

Bu yıl 5'incisi düzenlenen İdeal Home züccaciye ev eşyaları ve çeyiz fuarı, ziyaretçilerine birbirinden ilginç hediyeler sunuyor. Ünlü Amerikalı tasarımcı Vida Shamie'ye ait yakut ve pırlantalarla süslü bir mücevher, fuarı ziyaret edecek şanslı bir kişiyi

InStyle Home Dergisi, ünlülerin kış bahçelerini gezdi!

İnsanın soğuktan içini titreten bir havada, doğaya kucak açan bir kış bahçesinde oturup keyif çatmak gibisi yoktur herhalde. InStyle Home dergisi de beş doğa tutkununun evinde çok sevdikleri kış bahçelerinde bu keyfi onlarla paylaştı

Koçtaş 50 milyon dolara 6 mağaza açıp 700 kişiyi işe alacak

Büyüme hedefini yüzde 25 olarak belirleyen Koçtaş Genel Müdürü Özpamukçu, “Altı mağaza daha hizmete sokacağız. Yeni mağazalarda 700 kişiyi istihdam edeceğiz ” dedi

Next Home iyi mi Haberi

Next Home iyi mi

Kadınların mutfaklarındaki yeni gözdesi Next Home, YE-3300 T Blender Seti ile pratik yemek yapmayı seven kadınların en büyük yardımcısı olacak. Çalışan ya da saatlerini mutfakta harcamayı sevmeyenler Next Home Blender Seti ile hem hızlı hem de leziz tatların keyfine varacak.


Doğrayın, Çırpın, Karıştırın

Yaz mevsiminin sıcak günlerinde hafif ve lezzetli yemekleri tercih edenlerin yardımcısı Next Home Blender Seti’nin doğrama, çırpma ve karıştırma aparatlarıyla birçok tarifi kolay ve hızlıca hazırlayacaksınız.


800W güce sahip, sessiz ve güçlü çalışan motoruyla mutfaklarınızda büyük işler başaran Next Home Blender Seti, ince ve ergonomik dizaynıyla da dikkat çekiyor. Ayarlanabilir hız seviyesi işlem sırasında sizi yormazken kilit sistemi sayesinde de güvenli bir kullanım sunuyor. 


Yer tutmayan spiral kordonu sayesinde mutfaklarda görüntü kirliliğini önleyen set, mavi led ışıklı tasarımıyla da mutfak...