05 / 05 / 2024

NG Holding New Drita teslimleri

NG Holding New Drita teslimleri

ND Holding New Drita satış ofisi İstanbul Büyükçekmece'de Mimar Sinan Merkez Mah.Hürriyet Cad. No: 37 Büyükçekmece - İstanbul adresinde yer alıyor. Mimaroba New Drita satılık daire fiyatları 237 bin liradan başlıyor...

Serdar Bilgili, New York'taki yeni gökdelen yatırımını ‘yakında’ diyerek duyurdu! 

Beşiktaş’ın eski başkanı ve Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, New York’ta ortak olduğu gökdelenin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı ve ‘yakında’ dedi. İşte detaylar...

New York’taki Türk Evi’nin yüzde 70’i tamam!

Temeli 2017 Eylül ayında atılan, New York’taki Türk Evi’nin yüzde 70’i tamamlandı. CCN Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çeçen, Türk Evi’nin Engineering News Record (ENR) tarafından ödüle değer görüldüğünü anlattı.

Bilgili Holding'in New York’taki yeni yatırımı Mandarin Oriental'a emanet!

Bilgili Holding’in, Deutche Finance ve Shvo ile birlikte 2018 yılının Temmuz ayında 35 milyon dolara satın aldığı, New York’taki Gucci binası, rezidans olarak restore edilip, Mandarin Oriental tarafından yönetilecek.

Londra'da arsasını satıp borçlarını ödeyebilecek firmalar konkordato ilan ediyor!

NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, artan konkordato ilanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Güral, ''Londra'daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek olanlar bile konkordato ilan ediyor'' diye konuştu.

NG Holding'ten 250 milyon liralık yeni otel yatırımı!

10 konkordato ilanından 9’unun samimi olmadığını söyleyen NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, “Londra’daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek tanıdıklarım var. Ama konkordato ilan ediyorlar” dedi. Güral, 250 milyon liralık yeni otel yatırımında bulunacaklarını da duyurdu...

Rahmi Koç New York’taki evini 15.9 milyon dolara satıyor!

Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Rahmi Koç, New York’taki evini satışa çıkardı. Daireyi 3 yıl önce 18 milyon dolara satın alan Koç, evi için 15.9 milyon dolar istiyor.

Kale, Güngören'deki ofisini Vadistanbul'a taşıdı!

Kale Endüstri Holding 39 yıldır bulunduğu Güngören’deki yönetim ofisini, 27 Nisan itibariyle Vadistanbul’a taşıdı.

Empıre Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Empıre Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmetoğlu Holding Ananim Şirketi tarafından kuruldu. 

Tahincioğlu'ndan New York’a yeni konut projesi!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, yeni projeleri ve yatırımlarını anlattı. Tahincioğlu, New York’ta yeni bir konut projesine başlayabileceklerini söyledi.

Zorlu Holding'ten yatırım müjdesi!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde konuştu. Referandum sürecinde yabancı yatırımcıların Türkiye’ye bakışını değerlendirdi.

Babacan Holding, yabancı yatırımcılar için öngörülerini paylaşacak!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturan İnşaat ve Konut Konferansı’na konuşmacı olarak katılıyor.

Eser Holding iflas etti!

Ortadoğu, Afrika ve Orta Asya ülkelerinde gerçekleştirdiği büyük inşaat projelerimle adını duyuran ve Amerikalı Engeneering New Record dergisi tarafından dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhitlik firması arasında gösterilen Eser Holding iflas etti.

Ömer Yüngül: Gayrimenkulde mega projeler yapacağız!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, "Yeni projeler bu yıl devreye girmez. Daha uzun vadeli düşünüyoruz. Biz alım satım yapmak değil, mega projeler geliştireceğiz. Bu tür projeleri geliştirmek nereden baksanız 3-4 yıl sürüyor. " dedi.

NG Holding New Drita teslimleri Haberi

NG Holding New Drita teslimleri


New Drita Evleri NG Holding tarafından hayata geçirildi. ND Holding New Drita Evleri İstanbul Avrupa yakasında Büyükçekmece'ye bağlı Mimaroba bölgesinde inşa edildi.


New Drita Evleri Mimaroba'da 8 blok halinde yükseliyor. ND Holding New Drita satış ofisi ile 444 63 93 numaralı telefondan iletişime geçerek, New Drita Evleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.


Mimaroba New Drita Evleri satılık 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Büyükçekmece New Drita fiyat listesi giriş kattaki 2+1 daire tiplerinde 237 bin liradan başlıyor.


New Drita Evleri Büyükçekmece'de 9 bin 930 metrekare alanda hayata geçirildi. New Drita Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinattan sonra kalan tutar için banka kredisi kullanılıyor.


NG Holding New Drita teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Büyükçekmece New Drita Evleri 128 adet daireden...