14 / 05 / 2024

NG Kütahya toplantısı düzenlendi

NG Kütahya toplantısı düzenlendi

NG Kütahya Seramik, iş ortakları ve aileleri ile 17-20 Aralık tarihlerinde NG Afyon Otel'de düzenlenen Yükselen Değerler Toplantısı’nda bir araya geldi.

Gaziantep’in yeniden inşa edilmesi konusu Horasis toplantısında ele alındı

HORASIS tarafından yapılan Horasis Küresel Toplantısı “İnovasyon, Sürdürülebilirlik ve Yeniden İnşa Yoluyla Etki Yaratmak” konusu ile ilk kez Gaziantep’te başladı. İşte toplantının ayrıntıları...

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020 Pazarlık Marjı toplantısı 8 Aralık'ta!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. (İGD), “Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020- Pazarlık Marjı” adıyla İstanbul gayrimenkul piyasasına dair yaptığı araştırmanın sonuçlarını online bir basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaşacak. 

Kütahya için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kütahya için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

NG Kütahya 350 milyon TL'ye fabrika kuracak!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, memleketleri olan Kütahya’da, 400 milyon dolar yatırımla sekizinci fabrikalarını açmayı planladıklarını söyledi...

Kütahya'da acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kütahya için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 40 gündem maddesi konuşuldu.

Kütahya Belediyesi 2019'un ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi!

Kütahya Belediyesi Yeni Hizmet Binasının Meclis Üyelerine tanıtımı ve 2019'un ilk Belediye Meclis toplantısı yapıldı.

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Malatya Büyükşehir'de Aralık ayı toplantıları başladı!

Çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısının ilk birleşimini dün gerçekleştirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Aralık Ayı Toplantısı’nın ilk birleşiminde 28 madde konuşuldu.

NG Kütahya toplantısı düzenlendi Haberi

NG Kütahya toplantısı düzenlendi

NG Kütahya Seramik, iş ortakları ve aileleri ile 17-20 Aralık tarihlerinde NG Afyon Otel'de düzenlenen Yükselen Değerler Toplantısı’nda bir araya geldi.


Bu yıl ilk defa Kuzey Kıbrıs, İsrail, Filistin, İran, Irak, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri ülkelerinden iş ortaklarının da konuk olduğu toplantıya, toplam 600 kişi katılım sağladı.


Futbol Milli Takımlar Ana Sponsoru NG Kütahya Seramik'in organize ettiği programa onur konuğu olarak katılan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Afyon’da büyük bir ilgiyle karşılandı.


NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, 18 Aralık Cuma günü düzenlenen toplantının açılış konuşmasında, "NG Kütahya Seramik ailesi olarak ayağımız yerde, gözümüz yükseklerde, güçlü ekonomi ve güçlü Türkiye için, birlikte yürümeye devam edeceğiz." dedi.


Erkan Güral, NG Kütahya Seramik'in dünyanın en prestijli tasarım ödülü Red Dot Design Award...