29 / 04 / 2024

Nidakule Kuzey ulaşım

Nidakule Kuzey ulaşım

Nidakule Ataşehir'in ilk etabı olan Nidakule Ataşehir Kuzey'de ofislerin metrekare birim fiyatları 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor... Projedeki ofislerin alanları 135 metrekareden başlangıç gösteriyor

Olası İstanbul depremi için tahliye planı hazır! Asıl sorun ''Acil Ulaşım Yolları'

Olası İstanbul depremi için, Kuzey Marmara Otoyolu aort damarı olarak görülüyor. İstanbul'un tahliye planı hayati öneme sahipken, 'Acil Ulaşım Yolları' endişe yaratıyor.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

İstanbul Havalimanı'na hızlı ve kolay ulaşım!

ICA Genel Müdürü Atilla Gökçe, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun İstanbul ulaşımına kazandırdıklarını anlattı.

Kuzey Marmara Otoyolu, Yeni Havalimanı'na ulaşımı hızlandıracak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, "Hasdal’dan olan D-20 bağlantısı veya üçüncü köprünün bağlantı yolları ve şu an inşaatı oldukça ilerlemiş olan Kuzey Marmara Otoyolu, buraya yolcularımızın ulaşımında ciddi bir hızlılık sağlayacaktır." dedi...

Kocaeli ulaşımın da üssü oluyor!

Türkiye’nin sanayi kenti Kocaeli, ulaşımın da üssü oluyor. Murat Özdağ, “Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projeleriyle bölge adeta ulaşım üssü olacak” dedi.

3. Köprü ulaşım yolu trafiğe açıldı!

Yapımında sona yaklaşılan ve ICA tarafından yürütülmekte olan, 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında yapılan Sarıyer'i Garipçe ve Rumeli Feneri köylerine bağlayan ulaşım yolu araç trafiğine açıldı.

Soyak Kuzey Bahçeşehir ulaşım!

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'nda ön tanıtımı yapılan projede 5 bin adet daire yer alıyor. Soyak Kuzey Bahçeşehir ulaşım bilgisi kapsamında 3. Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunacak.

Soyak Kuzey Bahçeşehir Evleri ulaşım!

Soyak Kuzey Bahçeşehir Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, 3. Köprü ve 3. Havalimanı'na yakın mesafede bulunuyor. Dairelerin 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje 5 bin adet konuttan oluşuyor.

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir ulaşım!

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir ulaşım bilgileri kapsamında proje, 3. Köprü ve 3. Havalimanı'na yakın bir bölgede yer alıyor. Daire fiyatları 150 bin TL'den başlangıç gösteren proje 5 bin adet konuttan oluşuyor.

Emlak Konut Cadde Flora ulaşım!

Emlak Konut Cadde Flora ulaşım bilgileri kapsamında proje Kuzey Marmara Otoyolu’na, E-5’e, 3. Havalimanı’na ve TÜYAP fuar alanına yakın mesafede bulunuyor. Projede toplam 260 adet ticari ünite yer alıyor.

İhlas Bizim Evler 7 ulaşım!

İhlas Bizim Evler 7 ulaşım bilgilerine göre proje 3. Havaalanı, Kuzey Marmara Otoyolu, muhtemel Kanal İstanbul güzergahında, TEM Otoyolu’nun yanı başında, 3.Köprü bağlantı yollarında bulunuyor.

Vaditepe Göl Evleri ulaşım bilgileri!

Vaditepe Göl Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje metro hattının yanı başında, Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı ve 3 Köprü'ye yakın konumda ve TEM Otoyolu'nun başında bulunuyor.

Bizim Evler 7 ulaşım bilgileri!

Bizim Evler 7 ulaşım bilgilerine göre proje Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Havaalanı, yeni metro ve banliyö hatları, Kanal İstanbul'a, 3.Köprü bağlantı yollarına yakın mesafede yükseliyor.

Nidakule Kuzey ulaşım Haberi

Nidakule Kuzey ulaşım

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nidakule projesi, Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de yükseliyor. Proje; Finans Merkezi'nde Emlak Konut GYO işbirliğinde inşa ediliyor. 


Nidakule projesinin ilk etabı Nidakule Kuzey olarak isimlendirildi. Projede 190 ofis, 21 ticari alan ile 1 konferans salonu bulunuyor.


30 katlı ofis kulesi, 3 katlı yatay ofisler ve mağazalar ile dükkanlardan meydana gelen proje; A plus ofis projesi olarak tasarlandı. 



Swanke Hayden Connell Architects'in mimarisinde yer aldığı Nidakule Kuzey projesinin ilk etabında teras bahçesi 6 bin 200 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Nidakule Kuzey'deki ofislerin brüt tavan yüksekliği 4.20 metre olan Nidakule Kuzey satış fiyatları ofisler için metrekare birim olarak 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.