04 / 05 / 2024

Nidapark Beykoz ne zaman teslim

Nidapark Beykoz ne zaman teslim

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Beykoz projesinin 1,5 yıl içerisinde satışa çıkması planlanıyor. Arsa toplama çalışmalarına devam eden projede 70 bin metrekare alan için anlaşma sağlandı.

KİPTAŞ Beykoz projesinde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlanırken, Beykoz projesi ile ilgili de bir son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama...

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşin 36 ay vade avantajı!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Nidapark Ataşehir projesinde yüzde 40 peşinat ile 36 ay vade avantajı devam ediyor. Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Nidapark İstinye'de peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyasında son gün!

Nidapark İstinye projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyası bugün sona eriyor. Peki Nidapar İstinye'de konut fiyatları ne kadar? İşte 30 Kasım 2023 Nidapark İstinye konut fiyat listesi. 

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen  Nidapark Ataşehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Nidapark Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Nidapark İstinye'de 36 ay 1,99 vade fırsatı bu ay sonunda bitiyor! Nidapark İstinye evleri ne kadar?

Nidapark İstinye konutlarında yüzde 10 taksitli peşinat ve 36 ay 1,99 vade farkı kampanyasıyla satışa sunuldu. İşte Nidapark İstinye projesine ilişkin tüm detaylar...

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle  ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

Beykoz Belediyesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz'da yer alan arsanın ihalesi ne zaman? 

Beykoz'da 9 bin metrekarelik gayrimenkul satılıyor! 108 bin liraya megakentte büyük fırsat! 

Beykoz Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesinde yer alan gayrimenkulü satıyor. Peki Beykoz Baklacı'da yer alan gayrimenkulün fiyatı ve büyüklüğü ne kadar?

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 2. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Tokatköy 2. Etap için sözleşme imzaladı. Peki Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 2. Etap için sözleşme bedeli ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Nidapark Ataşehir fiyat listesi 2022! 

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Nidapark İstinye'nin değeri açıklandı! İşte o rakam...

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye (İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) projesine ilişkin değerleme raporunu bugün yayınladı. Peki Nidapark İstinye projesinin güncel değeri ne kadar oldu? 

Sinpaş GYO Beykoz arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsanın değeri ne kadar?

Nidapark Beykoz ne zaman teslim Haberi

Nidapark Beykoz ne zaman teslim

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Beykoz projesinde arsa toplama çalışmaları sürüyor. Proje için Karlıtepe'de yaklaşık 70 bin metrekare alan için anlaşma yapıldı.


Boğaz ve orman manzarasına hakim olarak 250 bin metrekare alanın hedeflendiği Nidapark Beykoz projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile inşa ediliyor.


19 Ocak 2015 tarihinde askıya alınan Beykoz 1. Bölge imar planı yarın askıdan inecek. Proje Gümüşsuyu, İncirköy, Soğuksu, Rüzgarlıbahçe, Kavacık, Göksu ve Yeni Mahalle bölgelerini kapsıyor.


Planlara askı süreci içerisinde itiraz gelmemesi durumunda kesin onaylanmış olacak Nidapark Beykoz projesinin 1.5 yıl içerisinde satışa çıkması öngörülüyor. 


Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Beykoz iletişim

Tel: 0216 413 13 20

Web: http://tahincioglu.com/ 

Özge...