28 / 04 / 2024

NidaparkBeşiktaş fiyatları

NidaparkBeşiktaş fiyatları

İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş bölgesinde yükselen Nidapark Beşiktaş projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede toplam 58 adet daire bulunuyor. Nidapark Beşiktaş iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için 1,5 milyon dolar istendi! Sosyal medya yıkıldı!

Konut fiyatları gündemden bir kez olsun düşmezken güne bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için istenilen ücret resmen dudak uçuklatacak cinsten. İşte sosyal medyayı yıkan o haber...

Mints Suits Beşiktaş lansmana özel yüzde 5 indirimle satışta! Yeni proje! 

Mints Suits ALB-UGR Group imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirimle satışlar başladı. Peki Mints Suits Beşiktaş projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Kiralar düştü! İşte il il kira fiyatları...

Konut ve kira fiyatlarındaki artışlar vatandaşın gündeminden çıkmıyor. Türkiye genelinde yükselen konut fiyatlarında artış hızı düştü. Ve İstanbul'da başta Beşiktaş semti olmak üzere kiralarda yüzde 10'a varan düşüşler görüldü.

İstanbul'da satılık konut fiyatları fırladı!

Son günlerde artan konut fiyatları gündemden düşmüyor. İstanbul'da merkezi bile olmayan semtlerde 2+1 konutların fiyatları 300 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Beşiktaş ve Kadıköy gibi yerlerde ise eski binalardaki 2+1'ler 700-750 bin TL arasında satılıyor.

İstanbul'un hangi ilçelerinde arsa fiyatları arttı?

Koronavirüs salgını nedeniyle manzaralı ve müstakil evlere olan talebin artması nedeniyle Sarıyer, Beşiktaş ve Bakırköy'de bulunan arsaların fiyatlarında artış yaşandı. 

Fuzul Beşiktaş nerede?

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle yapımına başlayacak Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki Fuzul Beşiktaş nerede? Fuzul Beşiktaş fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Beşiktaş'taki lüks sitede hırsızlık şoku!

Beşiktaş'ta bulunan lüks site sakinleri hırsızlık şoku yaşıyor. Daire fiyatlarının 7 milyon lirayı bulduğu lüks sitede 3 hırsız sitenin demir parmaklıkları keserek içeri girdi. 

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Beşiktaş'ta en çok 2+1 daireler aranıyor!

Emlakjet Beşiktaş ilçe analizini yayınlandı. Beşiktaş'ta en ekonomik semtler açıklandı. En uygun ev fiyatları Sinanpaşa, Gayrettepe ve Abbasağa mahallelerinde bulunuyor. Bölgede en çok kiralık ev ve 2+1 daire aranıyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları!

3 milyar dolar yatırım bedeline sahip olan Çekmeköy Park projesi Ali Ağaoğlu imzasıyla Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne 8.5 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor.

Beşiktaş'ta emlak piyasası durgun!

İstanbul'da çok sayıda kiralık daire bulunuyor. İstanbul Emlakçılar Odası'na göre kira fiyatlarının İstanbul genelinde yüzde 25 gerilediği belirtildi. Konuyla ilgili Beşiktaş'taki emlakçılarla konuşuldu.

NidaparkBeşiktaş fiyatları Haberi

NidaparkBeşiktaş fiyatları

Nidapark Beşiktaş projesi 7 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede toplam 58 adet daire bulunuyor. 


Nidapark Beşiktaş Evleri'nde stüdyo daireler 36 metrekare - 79 metrekare, 1+1 daireler 64 metrekare - 78 metrekare, 2+1 daireler 108 metrekare - 145 metrekare arasında alan büyüklüğüne sahip.


Nidapark Beşiktaş projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki daire fiyatları 500 bin lira ile 1 milyon 337 bin lira arasında değişiyor.


Nidapark Beşiktaş projesinde ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV uygulanıyor. Projede teslimlerin 2015 yılının ikinci çeyreğinde yapılması planlanıyor.


Nidapark Beşiktaş projesi Boğaziçi Köprüsü bağlantı yoluna ise 250 metre, Ihlamur Caddesi üzerinde, Beşiktaş iskelesine yürüme mesafesinde uzaklıktaki konumlanıyor.


Nidapark Beşiktaş iletişim bilgileri!

Adres: Abbasağa Mah. Yıldız Cad. Bekçi Sok. No: 3 Beşiktaş-İstanbul

Telefon: 444 48 46

Web adresi: www.tahincioglu.com

Tülay...