24 / 07 / 2024

Niğde alışveriş merkezi projesi

Niğde alışveriş merkezi projesi

Türkiye'de birçok vatandaş alışveriş yapmak istediği zaman AVM'leri tercih ediyor, Şimdi de hiç AVM'si olmayan Niğde'ye AVM geliyor.

Bursa'nın ünlü alışveriş merkezi Atış Yapı'nın oldu!

Bursa’nın ünlü alışveriş merkezleri arasında yer alan CarrefourSa, Bainbrech Anonim Şirketi tarafından Atış Yapı’ya devredildi. Devredilen bu dev arazi, içinde CarrefourSa Alışveriş Merkezi’nin de yer aldığı toplamda 100 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. AVM'nin yerine otel ve rezidans yapılması

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Brandium Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Brandium Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi Ataşehir'de 44 milyon 630 bin 846 TL sermaye bedeli ile Yılmaz Korkmaz ve Esra Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Atakule Alışveriş Merkezi'nin kulesi hizmete açılıyor!

Atakule GYO'ya ait Atakule Alışveriş Merkezi'nin alçak kütle bölümünün yeniden inşa süreci tamamlandı. Ruhsat onay süreci de tamamlanan kulenin faaliyete geçeceği açıklandı.

Kiler GYO Zonguldak WestaLife Alışveriş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zonguldak ili Merkez ilçesi Mithatpaşa Mahallesi WestaLife Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

TSKB GYO Pendorya Alışveriş Merkezi 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Pendorya Alışveriş Merkezi'ne ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Cmr Alışveriş Merkezi Danışmanlık Yönetim Ve Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Alışveriş Merkezi Danışmanlık Yönetim Ve Kiralama Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özkan Şenyüz tarafından kuruldu.

Atakule Alışveriş Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi'nde yer alan Atakule Alışveriş Merkezi'nin  2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Tempoint Alışveriş Merkezi İşletmeciliği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tempoint Alışveriş Merkezi İşletmeciliği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Manık Tanık, Metün Gül, Ali Gül, Sönmez Aydın ve Süleyman Sayın tarafından 29 Kasım 2017'de kuruldu.

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Güngören’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı tarafından kuruldu.

Oracle, Türkiye'de 3 veri merkezi kuracak!

Oracle, Türkiye, ABD ve İngiltere’de 9 veri merkezi kuracak. Microsoft’un ardından dünyanın en büyük ikinci yazılım şirketi Oracle, Türkiye, ABD ve İngiltere’de 9 veri merkezi kurmak için çalışma başlattı.

Karum İş ve Alışveriş Merkezi'nin 2016 değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara ili, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, 138 pafta, 2944 ada, 21 no'lu parselde kayıtlı Karum İş ve Alışveriş Merkezi'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Niğde alışveriş merkezi projesi Haberi

Niğde alışveriş merkezi projesi

Son dönemlerde sayıları hızla artan AVM’ler, daha geniş çapta faaliyet gösteriyor. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Türkiye genelinde aktif AVM sayısı bugün itibariyle 379’a ulaştı. Ancak planlanan projelerle bu rakam 2019 yılında 450’yi aşacak. En fazla AVM ise Türkiye’nin en kalabalık şehri İstanbul’da bulunuyor. Bu kentteki AVM sayısı 100’e ulaştı. İstanbul’u 35 AVM ile Ankara, 19 AVM ile İzmir ve 16 AVM ile Antalya takip ediyor. Fakat Türkiye’de AVM olmayan çok sayıda il de mevcut. Örneğin Niğde bunlardan biri ve şu sıralar Niğde’ye AVM yapılacağı konuşuluyor.

TRAFİK DAHA DA YOĞUNLAŞACAK

Niğde esnafı mahallelerine inşa edilecek olan AVM projesi hakkında sozcu.com.tr’ye konuştu. Esnaf bu projeyi istemediklerini ve projenin Niğde esnafına büyük bir darbe olacağını belirtti. Yetkililer ise konuyla ilgili olarak, “Proje...