06 / 05 / 2024

niğde bor yatıtımları

niğde bor yatıtımları

Çinliler Bor'a 200 fabrika kuracaktı. 2012 yılında Niğde'nin 'dev projesi' olarak lanse edilen Türk-Çin Endüstriyel Parkı projesinin 2015 yılında bitirilmesi planlanıyordu.İş çevreleri ise projenin bitiminin 2018 yılına sarktığını ifade ediyor.

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek. Söz konusu proje için yüzde 61 uzlaşı oranına ulaşılırken, sözleşmeler de imzalanmaya başladı.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

TOKİ Niğde Bor projesi için tarih açıklandı! 180 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde Bor 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Niğde 2023 projesinde 180 adet konut yer alacak.

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

TOKİ Niğde Bor’da 180 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün konuya ilişkin bir dizi açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Bor Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Niğde Bor'da 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları yüzde 65 arttı!

Türkiye’de gerçekleştirilen yabancı yatırımlarını toplam edinim adedi ve tüm işlemler bazında değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme, yatırımların 2021'de 2020'ye göre edinim adedi bazında yüzde 65 yükseldiğini belirledi.

2022'de gayrimenkul yatırımları hızlanacak!

Pandemi nedeniyle iki seneyi durgun geçiren gayrimenkul sektörü, 2022'de yeni yatırımlara hazırlanıyor. Sektör temsilcileri bu yıl içerisinde yeni projelerin hayata geçeceğini söylüyor.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Fuzul Holding 2022'de konut yatırımlarını hızlandıracak!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 2022 senesinde konut sektörüne yönelik yatırımlarını hızlandıracaklarını belirtti.

niğde bor yatıtımları Haberi

niğde bor yatıtımları

2012 yılında Niğde'nin 'dev projesi' olarak lanse edilen Türk-Çin Endüstriyel Parkı projesinin 2015 yılında bitirilmesi planlanıyordu. Proje kapsamında Çinli firmaların Niğde Bor Organize Sanayi bölgesine 200 fabrika kurması bekleniyordu. Proje yetişmedi... Türk tarafı 200 fabrika sözünün Çinlilere ait olduğunu söylüyor. İş çevreleri ise projenin bitiminin 2018 yılına sarktığını ifade ediyor.


Çin Avrupa’ya ürün satma kotasından dolayı ihracatını Avrupa’ya yakın olan bazı bölgeler üzerinden gerçekleştirmek istiyor. Bu noktada Türkiye Çinliler için hayati bir nokta. Çinli firmaların Türkiye’de yatırım yapmak istediği önemli alanlardan biri ise Niğde Bor Organize Sanayi bölgesi. Öyle ki 2012 yılında 2015 yılına kadar Çin’lilerin Niğde’de Türk - Çin Endüstriyel Parkı isimli proje adında 200 fabrika açacağı söyleniyordu. Açıklamayı Niğde Bor Organize Sanayi Bölge Müdürü Yavuz Kavaklıoğlu yapmıştı.



Kavaklıoğlu Çinlilerin...