15 / 05 / 2024

Niğde inşaat işçileri

Niğde inşaat işçileri

Niğde'de inşaat sektöründe konut üretimi hızlandı. Hızlanan sektörle birlikte kazalarda çoğaldı. Niğde'de inşaattan düşme olaylarında artış meydana geliyor.

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

TOKİ Niğde 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 95 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Tam 95 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

Kayseri Melikgazi'de 25.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Melikgazi ilçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 25.9 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. 

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Muş'ta 55.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de 55.6 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

2021'in ilk 7 ayında 3 bin 580 inşaat işletmesi açıldı!

Ocak-Temmuz arasında 3 bin 580 gerçek kişi inşaat işletmesi faaliyete girdi. Ayrıca, Ocak-Temmuz arasındaki süreçte kapanan firmalar değerlendirildiğinde; inşaat alanındaki firmalar ilk sırada yer aldı.

Kanal İstanbul'un inşaatı içi birçok firma sırada!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Panama ve Süveyş kanallarını hayata geçirenler de dâhil olacak şekilde birçok firmanın, Kanal İstanbul'un inşaatı için sıraya girdiğini belirtti.

Artvin'de yüksekten düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Artvin Yusufeli'de viyadük inşaatında çalışan inşaat işçisi hayatını kaybetti...

Maaşlarını alamayan İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri grev yaptı!

İzmir Bayraklı 'da inşa edilen İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri maaşlarını alamadıklarını söyleyerek grev yaptı.

Çin'de inşaat çökmesi nedeniyle 3 kişi yaşamını yitirdi! 

Çin’de inşaat sahasında yaşanan  çökme nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetti

Niğde inşaat işçileri Haberi

Niğde inşaat işçileri

Niğde'de son bir ayda iki işçinin inşaattan düşerek hayatını kaybetmesi, bir işçinin ise ağır yaralanması Niğde kamuoyunda inşaatlarda gerekli iş güvenliği tedbirleri alınmıyor mu sorusunu bir kez daha gündeme getirdi. 


İş kazalarında birinci sırada yer alan inşaat sektöründe çalışan işçilerin can güvenliğinin hiçe 

sayıldığını iddia eden vatandaşlar, Niğde'de yapımı devam eden birçok inşaatta çalışan işçilerin her hangi bir güvenlik önlemi olmadan çalıştıklarını söylediler.

İSÇİLİK DEĞİL CAMBAZLIK YAPIYORLAR 

Niğde'de özellikle son yıllarda yoğun bir yapılaşma sürüyor. Pek çok mahallede, cadde ve sokakta inşaatlar hızla yükseliyor. İnşaatların yapımında kullanılan teknolojiler geliştiği için inşaat yapım süreleri de kısaldı. Hazır beton, panel, kalıp ve diğer kolaylaştırıcı faktörler sayesinde inşaatlar daha kolay daha hızlı yapılabiliyor. Vatandaşlar inşaat yapımında konu inşaatın yapım hızı ve kalitesi olunca inşaat firmaları ve...