02 / 05 / 2024

niğde kiralık avm ihalesi ne zaman

niğde kiralık avm ihalesi ne zaman

Niğde'de Hükümet Meydanı' nda yer alan alışveriş merkezi binası 4 bağımsız bölüm halinde 10 yıl müddetle kiraya verilmek üzere kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkardı...

Yapancıya konut satışı teşviki kiralık ve satılık konut piyasasını darmaduman etti!

Ülkeye taşınan yabancılara sağlanan devlet teşvikleri ve konut piyasasının serbestleşmesi ve turizm amaçlı kısa vadeli ev kiralama uygulamasının yaygın hale getirildiği Portekiz'de kiralık ve satılık konut piyasası darmaduman oldu.

İzmir'de kiralık ev sorunu büyüyor!

İzmir'de konut satışları hareketlenmeye başlandı.  FCTU İzmir'de konutlara talebin arttığını kiralık konut arzının daralmaya başladığını dile getirdi. 

İzmir'de kiralık konut stoku tükendi!

Türkiye'de kiralık ev sorunu gittikçe büyüyor. Özellikle İzmir'de kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi.

İzmir'de kiralık evlere talep arttı!

İzmir'de kiralık evlere olan talep artışı tavan yaptı. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, evlerinden tahliye edilmek istenen kiracılara önerilerde bulundu.

Balıkesir Gönen'de kiralık ev stoku azaldı!

Türkiye'nin genelinde yaşanılan kiralık ev sorunu Balıkesir Gönen'i etkiledi. İlçe genelinde çok sayıda vatandaş kiralık ev arayışına girerken bölgede neredeyse kiralık ev kalmadı. 

Fırsatçılar kiralık ev arayan aileyi evsiz bıraktı!

Sultangazi'de kiralık ev aradıkları esnada dolandırıldıklarını öne süren yabancı uyruklu 7 kişilik aile bir haftadır sokakta yaşıyor. 

İzmir'de kiralık ev bulmak zorlaştı!

İzmir'de kiralık evlerde talep patlaması yaşanıyor. Özellikle Menderes'te kiralık daire bulmak neredeyse imkansız.

2020'de kiralık konut fiyat artışında Muğla lider!

Hürriyet Emlak 2020 Endeksi'ne göre, kiralık konutlarda fiyat artışı yüzde 68,42 ile en çok Muğla’da kaydedildi. Muğla’yı yüzde 37,50 ile Denizli, yüzde 35,71 ile İzmir ve yüzde 28,57 ile Hatay izledi. Endeks'e göre, pandemi büyükşehirlerden göç edilmesine neden oldu.

Ereğli Şeker Fabrikası'ndan Niğde'de kiralık gayrimenkul!

Ereğli Şeker Fabrikası Müdürlüğü Niğde Bor'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Niğde Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Hükümet Konağı ihalesi 23 Mart'ta!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Niğde Hükümet Konağı ihalesi 23 Mart'ta!

Niğde Merkez Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Niğde'ye hükümet konağı!

Konut üretimlerinin yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Niğde Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

niğde kiralık avm ihalesi ne zaman Haberi

niğde kiralık avm ihalesi ne zaman


Niğde İl Özel İdaresi, Niğde’nin Merkez Esenbey Mahallesi Hükümet Meydanında yer alan bir taşınmazın üzerinde bulunan alışveriş merkezi binasını 4 bağımsız bölüm halinde 10 yıl müddetle kiraya verilmek üzere kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkardı.


Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, mülkiyeti İl özel idaresine ait Niğde’nin Merkez Esenbey Mahallesi Hükümet Meydanında bir taşınmaz üzerinde bulunan alışveriş merkezi binası 4 bağımsız bölüm halinde 10 yıl müddetle kiraya verilmek üzere kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkarıldı. Taşınmaz üzerindeki bölümler için belirlenen yıllık tahmini kira bedeli 45 bin TL ile 535 bin TL arasında olacak. 10 yıllık kira bedeli ise 450 bin TL ile 5 milyon 350 bin TL arasında olacak. Geçici teminat 10...