15 / 05 / 2024

Niğde Modern Hal Kompleksi ne zaman açılacak

Niğde Modern Hal Kompleksi ne zaman açılacak

Niğde Belediyesi tarafından bölgede inşa edilen hal kompleksinde sona gelindi. Şehre kazandırılan en modern hal açılış için gün sayıyor.

Niğde Hal Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediyesi tarafından bölgede inşa edilen hal kompleksinde sona gelindi. Şehre kazandırılan en modern hal açılış için gün sayıyor.

Niğde'de en büyük hal kompleksi inşa ediliyor!

Niğde Belediyesi, bölgenin en modern hal kompleksini inşa ediyor. 8 bloklu komplekste her biri 153 metrekareden oluşan 48 adet işyeri bulunacak.

Niğde Yeşilova Köyü'nün halı saha ihtiyacı mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a Niğde'nin Yeşilova Köyü'ne halı saha ihtiyacı yapılıp yapılmayacağını sordu..

Niğde'deki üç kapalı pazar yeri tamamlanıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğdeli vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için durmaksızın çalışıyor.

Niğde Yeni Hal Kompleksi'nde çalışmalar tam gaz!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada Hıdırlık Mevkii’nde hayata geçirilecek olan Yeni Hal Kompleksi’nde çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

Niğde Nikah Sarayı yıl içinde tamamlanacak!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan şehre çağ atlatacak projeleri vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor. Yeni evlenecek çiftlere daha iyi hizmet verebilmek için Bor Yolu’nda inşa edilen modern nikah salonunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Niğde'ye modern hal inşa edilecek!

Niğde Belediyesi, Türkiye’nin en modern hal komplekslerinden birini kente kazandırmak için kolları sıvadı. Hıdırlık Mevkii’nde yapımına başlanacak olan yeni hal kompleksinin proje çizimi yapılarak ihalesi gerçekleştirildi.

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Niğde’yi modern yerleşim ve yeni sosyal donatı alanlarıyla tanıştıracak olan Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi’nde bir yandan binalar yükselirken diğer yandan da altyapı çalışmaları yoğun tempoyla sürüyor.

Niğde'deki dönüşümde modern konutlar inşa ediliyor!

Efendibey Mahallesi’nde yapımı devam eden kentsel dönüşüm projesi Niğde’nin yeni yüzü olacak. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğdelilerin artık modern konutlarda yaşayacağını söyledi.

Niğde'ye 15 bin seyirci kapasiteli stadyum yapılacak!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'ye yapılması düşünülen modern stadyum ve spor kompleksiyle ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile yaptıkları görüşmelerden olumlu sonuç aldıklarını bildirdi.

Niğde'ye yeni hal kompleksi!

Niğde Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde Niğde’ye yeni Hal Kompleksi yapılacak. Kayseri Yolu üzerinde 68 dönüm arazi üzerinde yapılacak olan yeni Halk Kompleksinin ihalesi Ocak ayı içinde gerçekleştirilecek.

Niğde Belediyesi 6 yılda toplam 74 adet park yaptı!

Niğde Belediyesi, Nar Mahallesi’ne yeni ve modern bir çocuk oyun alanı ve parkı kazandırıyor. İçinde sentetik çim spor sahasının da bulunduğu park, Niğde Belediyesinin 2009 yılından bu yana kente kazandırdığı 74. Modern park olarak kayıtlara geçiyor.

Niğde'de 43 modern spor tesisi yapılıyor!

Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, İl Özel İdaresi olarak 43 adet son derece modern spor tesisleri yaptıklarını söyledi.

Niğde Modern Hal Kompleksi ne zaman açılacak Haberi

Niğde Modern Hal Kompleksi ne zaman açılacak

Niğde Belediyesi'nce Hıdırlık Mevkii’nde inşa edilen hal kompleksinde çalışmalar tamamlanıyor. Şehre kazandırılan en modern hal açılış için bekliyor.

Yaş sebze ve meyve ticaretinin daha sağlıklı koşullarda yapılabilmesi için şehre kazandırılan hal, sosyal tesis, idari bina ve 8 bloktan meydana geliyor. Tesis, esnafının tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlandı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, "Talebin artacağı, üreticinin kazanacağı, sektör esnafımızın kaliteli hizmet sunacağı örnek bir tesis ortaya çıktı. Bölgenin en modern halinin şehrimize ve esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum" açıklamasında...