10 / 05 / 2024

Niğde OSB arsa tahsisi

Niğde OSB arsa tahsisi

Niğde Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) sanayi parseli talep eden müteşebbislere 3 günde arsaları tahsis edildi.

Niğde ve Hatay'da 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Niğde Altunhisar ve Hatay Arsuz'da yer alan toplam 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor. Peki arsaların fiyatları, büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Niğde'de 5 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla 78 arsa ve tarla satılıyor! Dikkat!

Niğde İl Özel İdaresi mülkiyetindeki Niğde ili, Çamardı ve Ulukışla ilçelerinde yer alan 78 adet arsa ve tarla satışa sunuluyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Niğde'de bir hayırsever okul inşa edilmesi için 2 dönüm arsa bağışladı!

Niğde'de bir hayırsever, eşinin vasiyeti üzerine yaklaşık olarak 2 dönüm arsayı okul inşa edilmesi için bağışladı.

Niğde OSB yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, "470 hektar alan üzerinde kurulan OSB kendi enerjisini kendi üretiyor ve yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si olma özelliğini taşıyor" açıklamasında bulundu.

Niğde OSB'de 4 firmaya arsaları tahsis edildi!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) sanayi parseli talep eden müteşebbislere 3 günde arsaları tahsis edildi.

Yayla Agro'dan Niğde OSB’de 400 milyon liralık yeni yatırım!

Ankara, Çankırı, Balıkesir ve Mersin’de fabrikaları Yayla Agro, Mersin'de yer bulamayınca, 400 milyon liralık yeni yatırım için Niğde'yi seçti.

Tukaş Gıda Niğde Bor OSB'de fabrika kuracak!

Konserve ve salça pazarının 58 yıllık en büyük oyuncuları arasında Tukaş Gıda, Manyas, Torbalı ve Akhisar fabrikalarının ardından dördüncü üretim tesisini Niğde Bor Organize Sanayi Bölgesi’nde kurmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Ankara-Niğde Otoyolu arsa fiyatlarını uçurdu!

Türkiye’nin önemli otoyol projelerinden biri olan Ankara-Niğde Otoyolu daha tamamlanmadan güzergahındaki bölgelerdeki arsa fiyatlarında artış yaşanıyor.

Ankara-Niğde Otoyolu 5 ilde arsa ve konut fiyatlarını artırdı!

Türkiye‘nin önemli ulaşım projeleri arasında yer alan Ankara-Niğde Otoyolu, güzergahında bulunan illerde arsa ve konut fiyatlarını artırdı. Ankara-Niğde Otoyolu 5 ilde arsa ve konut fiyatlarını yükseltti. 

Niğde'ye yapılması düşünülen OSB meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'ye yapılması düşünülen OSB'ye ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Bor'daki karma OSB'de teknoloji parkı kurulacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Bor ilçesindeki Karma Organize Sanayi Bölgesinde "Teknoloji Park" kurulması ile ilgili yürütülen çalışmaları meclis gündemine taşıdı..

BİRKO'nun arazileri Niğde OSB dışına çıkarıldı!

Niğde’nin en büyük sanayi kuruluşları içerisinde yer alan BİRKO A.Ş.’nin arazilerinin bir kısmı Niğde OSB (Organize Sanayi Bölgesi) dışına çıkarıldı.

Niğde Emlak Konutları için Pekintaş Yapı'ya yer teslimi yapıldı!

101 milyon 700 bin TL teklif ile Niğde Emlak Konutları Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Pekintaş Yapı'ya arsa için yer teslimi yapıldı.

Niğde OSB arsa tahsisi Haberi

Niğde OSB arsa tahsisi

Niğde Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 4 firmaya arsa tahsisi yapıldı.

Karaman Habercisi'nde yer alan habere göre; Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, yazılı açıklamasında, sanayi parseli isteyen müteşebbislere 3 günde 4 sanayi tesisi arsa tahsisi yapıldığını açıkladı.

OSB'nin 5. bölge teşvikleriyle sağladığı cazip imkanlarla yatırımcıları çektiğinden bahseden Altunbaş, "Pandemi sürecine rağmen yatırımcıların yoğun ilgi odağı haline gelen Niğde OSB'den sanayi parseli talep eden müteşebbislere 3 günde 4 sanayi tesisine arsa tahsisi yapıldı. İlimize ve ülkemize katma değer sağlayacak ve istihdamı artıracak yeni kurulacak tesislerin hayırlı olmasını temenni ediyor, müteşebbislerimize ilimiz adına teşekkür ediyorum" ifadeleri...