07 / 05 / 2024

Niğde Pınarcık Köyü otoyol istimlak bedeli

Niğde Pınarcık Köyü otoyol istimlak bedeli

Niğde'nin Merkez ilçesinde bulunan Pınarcık köyünün tapulaştırma projesi ile otoyol istimlak bedelinin ne zaman ödeneceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Borsada en çok onlar kazandırdı! Son 1 sene içinde değerini yaklaşık yüzde 1000’e katladı!

Özellikle borsayla yeni tanışmış olan yatırımcı, hangi hisselere yatırım yapacağı konusunda kararsızlık yaşıyor. İşte bir sene içinde değerini yaklaşık 5’e katlayan o şirket hisseleri…

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL! Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL'den satışa sunuluyor. Peki Altınçizgi'de pırlanta baget küpe ve baget kolye fiyatları ne kadar? Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi.

Pırlanta tektaş, tasarım, baget ve reina küpelerde büyük fırsat! Zen pırlanta küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tektaş, tasarım, baget ve reina küpe almak isteyenler pırlanta küpelerin ne kadar olduğunu araştırıyor. Zen Pırlanta küpe almak isteyenlere büyük fırsat sunuyor. Peki Zen Pırlanta küpe fiyatları ne kadar? Zen'de pırlanta küpeler kaç TL? İşte Zen Pırlanta küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi.

Altın resmen kasıp kavurdu! Kıyıda köşede 1 gram altınınız bile varsa hemen bakın! 4 Ağustos 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Altın resmen kasıp kavurdu. Kıyıda köşede 1 gram altınınız bile varsa hemen bakın! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? İşte son dakika altın fiyatları 4 Ağustos 2022...

Anneler Günü'ne özel Zen Pırlanta'da yüzde 50 indirim! Üstelik pırlantalı küpe hediye!

Zen Pırlanta Anneler Günü'ne özel kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Zen'de anneler gününe özel yüzde 50 indirim fırsatı var ve her 8 bin lira üzerinde alışveriş yapanlara pırlantalı küpe hediye ediliyor. İşte kaçırılmayacak kampanyanın ayrıntıları...

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Osmaniye'de 2020'de 2020 nikah kıyıldı!

Osmaniye'de 2020 yılı içerisinde 2020 nikah kıyım işlemi gerçekleşti. 

Kanada’da inşaat izinlerinin değeri Ekim ayında yüzde 14,6 azaldı!

Kanada'da Ekim ayı içerisinde alınan inşaat izinlerinin değeri aylık yüzde 14.6 azalarak, 8.2 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti.

Kıyı kanunu değişikliğiyle deniz kenarına iskele yapımı kısıtlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Kıyı Kanunu'nun Uygulanmasına Dair Yönetmelik'te yapılan değişiklikle kıyılarda güneşlenme, denize girme, sportif amaçlı rekreaktif iskelelerin yapımına standart getirildi. 

Niğde OSB yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, "470 hektar alan üzerinde kurulan OSB kendi enerjisini kendi üretiyor ve yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si olma özelliğini taşıyor" açıklamasında bulundu.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik kısmı tamamlandı!

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik bölümü tamamlandı. Otoyolda bugüne kadar 4 viyadük, 21 köprü, 22 üst geçit, 110 alt geçit, 593 menfez hayata geçirildi.

Niğde Pınarcık Köyü otoyol istimlak bedeli Haberi

Niğde Pınarcık Köyü otoyol istimlak bedeli

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesinde bulunan Pınarcık köyünün tapulaştırma projesi ile otoyol istimlak bedelinin ne zaman ödeneceğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in soruları:
1- Niğde ili Merkez Pınacak Köyü'nün istimlak edilen otoyollarının bedeli ne zaman ödenecektir? Bölgeye ait tarım Reformu Genel Müdürlüğü'nün tapulaştırma projesi ne zaman...