08 / 05 / 2024

niğde satılık fabrika

niğde satılık fabrika

T.C. Niğde İcra Dairesi, Niğde Merkez'de yer alan fabrika ve arsasını 16 milyon 345 bin 460 TL bedelle satışa çıkardı.

Niğde Tecnico Fabrika binası 4.7 milyon TL'ye icradan satışta!

Niğde 2. İcra Dairesi Niğde'nin Fertek Köyü'nde bulunan tek katlı prefabrik betonarme Tecnico Fabrika binasını satışa çıkardı. İhalesi 13 Ocak'ta yapılacak fabrika binasının satış bedeli 4 milyon 754 bin 199 TL olarak belirlendi.

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında hangi iller lider oldu?

Emlakjet verilerine göre 2021'de Türkiye’de satılık ev fiyatları ortalama yüzde 97 yükselirken, kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş ise ortalama yüzde 83 olarak kaydedildi. 2021'de satılık evlerin en çok değer kazandığı şehirler arasında Aydın yüzde 156’lık artış ile birinci sırada oldu.

Satılık ve kiralık konut fiyatları 2022'de ne olacak?

Satılık evlerdeki erişilemez fiyatlar ne kadar gerçekçi? Fiyatlardaki yükselişler devam edecek mi? Ekonomistler, şehir plancıları, inşaatçılar ve gayrimenkul değerleme uzmanları konuya ilişkin beklentilerini açıkladı...

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Niğde Merkez'de 16.3 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsası!

T.C. Niğde İcra Dairesi, Niğde Merkez'de yer alan fabrika ve arsasını 16 milyon 345 bin 460 TL bedelle satışa çıkardı.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Arnavutköy'de 32.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Gaziosmanpaşa 3. İcra Dairesi, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsası 32 milyon 517 bin 886 TL'ye satılıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 24 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Tekirdağ'da 29 milyon TL'ye satılık fabrika!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından, Tekirdağ ili, Vakıflar Mahallesi, Asfalt Boyu 2. Kısım Sokak No:25 Ergene'de bulunan gayrimenkuller 29 milyon TL'ye satılıyor...

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

niğde satılık fabrika Haberi

niğde satılık fabrika

T.C. Niğde İcra Dairesi, Niğde Merkez'de yer alan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 16 milyon 345 bin 460 TL olarak belirlendi.


T.C.

NİĞDE İCRA DAİRESİ

2018/19916 ESAS

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

 
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Niğde İl, Merkez İlçe, 133 Ada, 26 Parsel, FERTEK Mahalle/Köy, * Zemin (Arsa) Özellikleri ve Değeri: Niğde İli, Merkez İlçesi, Fertek Köyü, 133 Ada, 26 Parsel No.lu Parselde kayıtlı taşınmazın 82.157,68m2 yüzölçümlü olduğu, tapuda ?Bir Katlı Fabrika Binası ve Arsası? vasfında tescilli olduğu, imar planı içerisinde yer aldığı, üzerinde 1 adet fabrika nitelikli yapı, 1 adet idari bina, 1 adet kantarve 1 adet nizamiye binası bulunduğu, parselin etrafının kısmen betonarme direkli...