24 / 07 / 2024

Niğde Yeşilgölcük-Çiftlik-Kitreli-Aksaray yolu

Niğde Yeşilgölcük-Çiftlik-Kitreli-Aksaray yolu

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bakan Arslan'a Niğde bağlantılı bazı yolların duble yol olarak yapılıp yapılmayacağını sordu..

TOKİ'den Niğde'ye 120 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Niğde projesi için düğmeye bastı. İhalesi yarın gerçekleştirilecek olan projede 120 konut yer alacak.

TOKİ'den Niğde'ye 120 konutluk yeni proje müjdesi!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde projesi için start verdi. TOKİ'nin Niğde projesinde 120 konut yer alacak.

TOKİ'den Niğde'ye 253 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde'de 253 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede ayrıca 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Niğde'ye kentsel dönüşüm ve restorasyon müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Niğde'de tarihi ve kültürel yerlerde süren restorasyon çalışmalarını denetledi.

Niğde Kayak Merkezi Projesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

Niğde'ye yapılması planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara-Niğde Otoyolu 2. kesimi 29 Ekim'de tamamlanacak!

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Niğde'ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun 2. kesimini 150 kilometre olarak 29 Ekim tarihinde açmayı planladıklarını söyledi.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun 1. ve 3. kısımları yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1. ve 3. kısımları yarın açılacak olan Ankara-Niğde Otoyolu'nun son kısmınının 29 Ekim'de hizmete alınacağını belirtti...

Niğde Çiftlik 2. Etap TOKİ orta gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor. Projede 5 adet konut bulunuyor.

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

Niğde'de 18.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Niğde İcra Dairesi, Niğde ili, Merkez ilçesi, Fertek K. 133 ada 26 parselde yer alan fabrika ve iki katlı idari binasını 18 milyon 209 bin 338 TL'ye icradan satıyor...

TOKİ'den Niğde'ye hükümet konağı!

Konut üretimlerinin yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Niğde Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Gölcük'te 8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Gölcük İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Değirmendere Mahallesi 5580 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Niğde Yeşilgölcük-Çiftlik-Kitreli-Aksaray yolu Haberi

Niğde Yeşilgölcük-Çiftlik-Kitreli-Aksaray yolu


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde bağlantılı bazı yolların duble yol olarak yapılıp yapılmayacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.


CHP'li Gürer'in soruları

1- Niğde-Çamardı-Adana yolunun duble yol olarak yapılması düşünülmekte midir?

2- Altunhisar-Ankara-Adana yol bağlantısı arasının duble yol olarak yapılması düşünülmekte midir?

3- Niğde Yeşilgölcük-Çiftlik-Kitreli-Aksaray yolunun duble yol olarak yapılması düşünülmekte midir?

4- Niğde Yeşilburç-Yaylayolu-Hasaköy-Tırhan yolunun duble yol olarak yapılması düşünülmekte...