27 / 04 / 2024

niğdede 7 kişiye verilen toki evleri nerede

niğdede 7 kişiye verilen toki evleri nerede

Başbakanlık Toplu konut İdaresi' nin ( TOKİ ) Niğde Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı işbirliği ile yaptığı konutlardan 7' si, noter çekilişi ile sahiplerini buldu...

Adana'da aynı daireyi 35 kişiye satan dolandırıcılar yargılandı!

Adana'da aynı daireyi birden çok kişiye satarak 35 kişiyi dolandıran 7 sanık yargılandı. 8 milyon lira dolandırdıkları iddia edilen kişiler için 245'er yıl hapis cezası istendi.

7.2 milyon kişiye vergi affı müjdesi!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 7.2 milyon kişiye müjdeli haberi verdi. Ağbal, yeni bir vergi affı getireceklerini açıkladı. Bakan Ağbal, vergi affı ile ilgili detayları paylaştı.

Torunlar GYO burs programıyla 7 kişiye destek verecek!

Gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinden Torunlar GYO, başlattığı burs programı ile bu yıl 7 kişiye destek vereceğini açıkladı. Torunlar GYO Lisansüstü Burs Projesi'nde destek alacak 7 kişi belirlendi.

Mersin Alaköprü Barajı Sulaması projesi 7 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:-"Mersin Anamur Alaköprü Barajı Sulaması Projesi ile toplam 7 bin 525 kişiye ilave istihdam imkanı ve yıllık 80 milyon lira net gelir artışı sağlanacak" dedi.

S(!)mart City'de kişiye özel vade farksız ödeme koşullarıyla!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen S(!)mart City projesinde kişiye özel vade farksız ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Antasya Residence Ümraniye'de kişiye özel ödeme koşulları! 400 bin TL'ye!

400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği Antasya Residence Ümraniye projesinde kişiye özel ödeme seçenekleriyle konut sahibi olunuyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Hacettepe Teknokent'te 2 bin kişiye iş kapısı!

Hacettepe Üniversitesi Teknokent Genel Müdürü Abdurrahman Güngör, bin 720 kişiye istihdam sağladıklarını belirterek "Yapımı süren 6 blokla teknokentte çalışan sayısı 2 katına çıkacak" açıklamasını yaptı.

S(!)mart City projesinde vade farksız kişiye özel ödemelerle!

Uluslararası Finans Merkezi’nin hemen yanında Ümraniye’de inşa edilen S(!)mart City projesi kapsamında kişiye özel vade farkı uygulanmadan taksitlendirme yapılıyor. Projede 2 blok yer alıyor.

Antasya Residence Ümraniye'de 400 bin TL'ye! Kişiye özel ödemelerle!

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin uygulandığı Antasya Residence Ümraniye projesinde yer alan konutların fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu 11 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Hazırlanan raporda otoyolun ekonomiye yıllık ortalama 4 milyar, üretime 2 milyar lira katkı sağlayacağı ifade edildi. İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu 11 bin kişiye istihdam sağlayacak.

Antasya Residence'ta kişiye özel ödemelerle! 400 bin TL'ye!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Antasya Residence projesinde fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor. Projede kişiye özel ödemeler uygulanıyor.

Antasya Residence Ümraniye'de kişiye özel ödemelerle! 400 bin TL'ye!

400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği Antasya Residence Ümraniye projesinde yer alan daireler için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında kişiye özel ödeme sistemi uygulanıyor.

Ümraniye Antasya Residence'ta kişiye özel ödemelerle! 400 bin TL'ye!

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Ümraniye'de inşa edilen Antasya Residence projesi kapsamında daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Daireler 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı.

niğdede 7 kişiye verilen toki evleri nerede Haberi

niğdede 7 kişiye verilen toki evleri nerede


TOKİ'nin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliği ile yaptığı konutlardan 7'sinin kurası çekildi.


Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonundaki çekiliş töreninde konuşan Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, Efendibey Mahallesinde boş kalan 7 konut için çekiliş yapıldığını söyledi.


Ebatları 1+1 niteliğindeki boş olan 7 konut için uzun zamandır müracaat aldıklarını belirten Uçgun," Bireysel olarak gelip 'Boş konutlardan istiyoruz' diyenler olmuştu. Ancak biz konutların teslimi aşamasında her hangi bir şaibeye yol açılmaması için gazetelerde ilan süreci başlattık. Bugün burada noter huzurunda 7 ailemiz ev sahibi olacak." dedi.


Konuşmanın ardından noter huzurunda çekilen kura sonucu 7 aile ev sahibi...