15 / 05 / 2024

Niğdede Patlayıcı Madde Üretim ve Depolama Tesisi projesi

Niğdede Patlayıcı Madde Üretim ve Depolama Tesisi projesi

Yertaş Patlayıcı Maddeler Havai Fişek Gıda İnşaat İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Patlayıcı Madde Üretim ve Depolama Tesisi projesi için 26 Şubat'ta 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Katolik Kilisesi'ni 'Mirasçılık belgesiyle' satışa çıkartmıştı! Gayrimenkul dolandırıcısı adeta İstanbul'u satın almış!

İstanbul'un en büyük Katolik Kilisesi olan ve Beyoğlu'nun simge yapıları arasında yer alan Sent Antuan Kilisesi'nin sahte belgelerle satmaya çalışan gayrimenkul dolandırıcısının kendi ve ailesi üzerine kayıtlı tapular görenleri hayrete düşürecek cinsten. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta 19 bin 418 kalıcı konutun inşası son sürat devam ediyor!

Kahramanmaraş'ta 6 bin 995 konutun inşası tüm hızıyla sürüyor. Baykar Konteyner Kenti’ni gezen AFAD Kahramanmaraş İl Müdürü Tayfun Temur, 19 bin 418 kalıcı konutun inşasının devam ettiğini açıkladı.

Malatya'da yüksek katlı 61 bina patlayıcı kullanılarak yıkıldı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük hasar gören Malatya'da, yüksek katlı binaların patlayıcı kullanılarak yıkımı hız kesmeden sürüyor.

TÜİK İşgücü Girdi Endeksleri'ni açıkladı! Brüt ücretler yüzde 119,4 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İşgücü Girdi Endeksleri'nin birinci çeyreğini kapsayan verileri açıkladı. Buna göre Brüt ücretler yüzde 119,4 arttı.

Arçeli̇k CM 9058 B Gurme Otomatik Çay Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Çay severler sizin için Arçeli̇k CM 9058 B Gurme Otomatik Çay Makinesi'ni özellikleriyle birlikte araştırdık. İşte gurme çay makinesi hakkında merak ettikleriniz.

Hız sınırı, kırmızı ışık, kemer cezası kaç lira olacak? İşte 2023 yeni trafik cezaları...

Yeniden Değerleme Oranı ile birlikte 2023 yılının trafik cezaları açıklandı.. En yüksek cezanın 20 bin 977 lira ile uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullanmak olduğu öğrenildi. Peki aşırı hız, kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve diğer tüm ceza miktarları ne kadar oldu? İşte madde madde

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Ersan Ertuğrul tarafından kuruldu.

Gergen İnşaat Plastik Ham Madde Kalıp Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gergen İnşaat Plastik Ham Madde Kalıp Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da bin TL sermaye bedeli ile Bayram Hamurcu tarafından kuruldu.

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

Mercedes-Benz C-Serisi’ni görünce şok olacaksınız! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Alman otomobil üreticisi olan Mercedes-Benz’in station modeli C-Serisi All-Terrain’in fiyat listesi yayımlandı. İşte, Mercedes-Benz'in 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Niğde Bor'da 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

TÜGEM Mülk Listeleme Servisi görücüye çıktı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, Mülk Listeleme Servisi'ni görücüye çıkardı...

Nişantaşı'nda ünlülerin yaşadığı apartmanda dolandırıcılık şoku! 

Nişantaşı'nda bulunan apartmanda ünlü isimleri dolandırıp kaçan apartman görevlisi ailesini de arkada bırakarak kayıplara karıştı.

Niğdede Patlayıcı Madde Üretim ve Depolama Tesisi projesi Haberi

Niğdede Patlayıcı Madde Üretim ve Depolama Tesisi projesi

Yertaş Patlayıcı Maddeler Havai Fişek Gıda İnşaat İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından; Niğde ili, Bor ilçesi, Kemerhisar Beldesi, Arıklı mevkiinde ''Patlayıcı Madde Üretim ve Depolama Tesisi Kapasite Artışı'' projesi planlanmaktadır.Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Kemerhisar Belediye Düğün Salonu

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı Tarihi:26/02/2015

Proje Sahibi: Yertaş Patlayıcı Maddeler Havai Fişek Gıda İnşaat İth. İhr. San. ve Tic. Ltd....