05 / 05 / 2024

niğdeye avm mi inşa edilecek

niğdeye avm mi inşa edilecek

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı, Başkan Akdoğan, Niğde’ye AVM yapılacağının müjdesini verdi.

AVM'ler ve markalar arasındaki kira krizi bitti mi?

Kovid-19 salgınıyla beraber alınan kapanma kararları AVM'ler ve mağazalar arasında kira krizine neden olmuştu. Peki AVM'ler ve markalar arasında kira krizi bitti mi?

İstanbul'a yeni AVM mi geliyor?

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul'un Esenler ilçesindeki bir kamu alanında yapılan imar planı değişikliğiyle ticari amaçla kullanıma açılmak istendiğine vurgu yaptı ve duruma tepki gösterdi.

AVM'lerden yüzde 60 kira indirimi talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, AVM kiralarında en az yüzde 60 indirim yapılması gerektiğini söyledi.

Perakende sektöründe AVM'lerle kira müzakereleri başladı!

Sportive’in genel müdürü ve aynı zamanda Birleşmiş Markalar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Zeynep Selgur, AVM'lerdeki sürece ilişkin bilgi verdi. Selgur, "AVM’lerle kira müzakereleri yapıyoruz. Bu durumun sürdürülebilirliği yok. Kiralarda köpük vardı" dedi.

AVM'ler tarih mi oluyor?

GYODER Çözüm Platformu toplantısında önemli açıklamalar yapan GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, "Pandemide alışveriş merkezlerinin hayatımızdaki yerini gördük. AVM'ler sağlık yapılarına eğitim yapılarına dönüşecek gibi düşüncelerin yanlış olduğunu gördük" dedi.

Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisine AVM mi yapılacak?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, yaklaşık 50 yıl boyunca hastane binası olarak hizmet sunduktan sonra yıkılan eski Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisinde ne yapılacağına ilişkin belirsizlikler olduğunu açıkladı.

AVM cirolarını artırmak için BMD'den yeni hamle!

Salgın nedeniyle kapanan ve 1 Haziran tarihinde yeniden kapılarını açan AVM’lerde aradan geçen iki haftada istenen ziyaretçi sayısına henüz gelinemedi. Ancak Birleşmiş Markalar Derneği bu kapsamda bir dizi önlem alıyor.

AVM ve perakendeciler arasındaki sorunlar çözülecek mi?

Sabah gazetesi yazarı Şelale Kadak bugünkü yazısında AVM ve perakendeciler arasındaki anlaşamamazlığı kaleme aldı. İşte Kadak'ın "Şu anda C ve D alışveriş yapıyor" başlıklı o yazısı...

Birleşmiş Markalar Derneği AVM’lerde sağlıklı açılış için taleplerini açıkladı!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Yönetim Kurulu alışveriş merkezlerinin açılma sürecin sağlıklı ilerleyebilmesi için önerilerini 5 başlık altında topladı.

AVM'ler korona sürecinde ortak gider masrafı isteyebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'AVM’de buz pisti çalıştırıyorduk. Virüs genelgesi ile 17 Mart’ta faaliyetimize ara verdik. AVM kira istemedi ama 7.200 TL ortak gider masrafı istiyor. Bunu isteyebilir mi?' sorusunu yanıtladı.

AVM'lerin açılması için erken mi?

AVM’lerin 11 Mayıs'da açılmasına karar verildi. Peki AVM'lerin bu süreçte açılması doğru mu? Birçok masrafla açılacak olan AVM'ler, ziyaretçi toplayacak mı? 

Akiş GYO AVM'lerini 1 Haziran'da faaliyete açacak!

Akiş GYO, Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri'ni 1 Haziran 2020 tarihinde açmaya karar verdi. Şirket AVM'lerinde ciro ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde ve maksimum yüzde 50 oranını aşmayacak kira desteği sağlanmasına karar verildi. 

Sinan Öncel: AVM'ler açılsa da 90 gün kira ödeyemeyiz!

Hazır giyim markalarını temsil eden Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel "AVM'ler açılsa bile içeri giren müşteri sayısı çok kısıtlı olacak. Maliyetlerimiz ciddi oranda yükseldi. Dolaysıyla kira ve ortak gideri ödeyebilmemiz mümkün değil" dedi.

niğdeye avm mi inşa edilecek Haberi

niğdeye avm mi inşa edilecek


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Sosyal Bilgiler Dersi kapsamında belediyeyi ziyaret eden ve birimleri gezerek çalışma sistemleri hakkında bilgi alan Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu öğrencilerini Belediye Meclis Salonu’nda ağırladı. Minik öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Akdoğan, Niğde’ye 2 yıl içinde Alışveriş Merkezi (AVM) yapılacağını müjdeledi.


Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu 4. Sınıf Öğrencileri, Sosyal Bilgiler Dersinin Yerel Yönetimler konusu ile ilgili olarak Niğde Belediyesi’ni ziyaret ettiler. Belediye Başkanlığı bünyesindeki birimleri gezen öğrenciler, belediye hizmetlerinin işleyişi hakkında yetkililerden bilgi aldılar.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise Belediyeyi ziyaret eden minik öğrencileri Belediye Meclis Salonu’nda ağırladı. Öğrencilerle sohbet eden ve soruları yanıtlayan Başkan Akdoğan’a bir öğrenci de çocukların belediyeden taleplerini içeren bir mektup verdi. Başkan Akdoğan, mektubu inceleyeceğini ve mektubun içeriğindeki talepleri yerine getirmeye gayret...