14 / 05 / 2024

Nihat Balaban

Nihat Balaban

Concept Teknik İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Demirci, Nihat Balaban tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Çekmeköy, Kirazlıdere Mahallesi'nde kuruldu.

Ozan Balaban Dubai'yi anlattı!

Emaar CEO'su Dünyanın en büyük gayrimenkul firmalarından EMAAR'ın pek çok ülkeden sorumlu CEO'su Ozan Balaban, sık sık seyahat ettiği Dubai'yi yazdı. Balaban'ın Dubai rehberine bakmadan bu ülkeye seyahat etmeyin..

Nihat Zeybekci: Faizler derhal inmeli!

Nihat Zeybekci katıldığı bir televizyon programında faizlerle ilgili konuştu. Zeybekci, "Türkiye'nin derhal faiz indirimleri görmesi lazım. Enflasyon beklentisi yüzde 5'ler seviyesinde faizlerde de yüzde 6 seviyesi inebileceğimiz yeri gösterir" dedi.

Nihat Zeybekci: Müteahhitlerimiz cari açığı azaltıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk müteahhitlik sektörünün 2014 yılını da başarılı bir şekilde tamamladığını. 2014 yılında yurtdışında 22.5 milyar dolarlık proje üstlendiğini belirtti.

Nihat Zeybekci: Sath-ı ticaret ve ekonomi vardır!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, " Ticaret ve ekonomide de hatt-ı ticaret ve ekonomi yoktur, sath-ı ticaret ve ekonomi vardır. Bu satıh da bütün dünyadır " dedi.

Nihat Zeybekci: Türkiye 2014'te ihracatta tarihi bir rekor kırdı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci 2 Ocak 2014'teki TİM toplantısında, 2013'ün ihracat rakamlarıyla ilgili manzaranın parlak olmadığını, aşağıya doğru birkaç yüz milyon dolarlık düşüş olan ihracat rakamlarını kamuoyuyla paylaştıklarını belirtti.

Nihat Yıldız İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nihat Yıldız İç Mimarlık Anonim Şirketi, Beyhan Yıldız Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Aralık'ta Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Nihat Zeybekci: 2014 sonunda büyüme oranı yüzde 3.3 olacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, büyümenin yıl sonu itibariyle yüzde 3,3 seviyesinde olacağını söyledi. Zeybekci düzenlediği basın toplantısında, "Büyüme yıl sonu itibariyle revize edilen Orta Vadeli Program'a uygun olarak gerçekleşecek" dedi...

Mimar Nihat Güner vefat etti!

Mimar Profesör Nihat Güner vefat etti. Nihat Güner'in cenazesi 25.12.204 Perşembe günü (bugün) saat 10:30'da öğle namazına müteakip Şişli Camii'nden kaldırılacaktır.

Nihat Hatipoğlu'nun oteli kaçak mı?

Televizyonda İslam dini ile ilgili programlar yapan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun Sultanahmet'teki Ayasultan oteli 'kaçak' çıktı. Otelin kaçak olduğu doğrulandı..

Nihat Altay'dan AVM tasarısı açıklaması!

Nihat Altay, AVM tasarısının yasalaşması durumunda küçük esnafın da iş yapabileceğini belirterek, "Çünkü küçük esnafımız kepenklerini kapadı kapayacak. Bu durumda onların da bir nevi ayakta durması sağlanabilir" dedi

Nihat Altay: AVM tasarısı, küçük esnafa yarar!

Nihat Altay "AVM tasarısı yasalaşırsa küçük esnaf iş yapabilir. Çünkü küçük esnafımız kepenklerini kapadı kapayacak. Bu durumda onların da bir nevi ayakta durması sağlanabilir" dedi.

Nihat Zeybekçi Kartepe Ekonomi Zirvesi'ni değerlendirdi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile bir araya gelerek Kartepe Ekonomi Zirvesi ve inşaat sektörünün UR-GE kapsamına alınması konularını görüşen Başkan Özdağ ile beraberindeki heyet Ankara'dan takvimle döndü.

Nihat Hatipoğlu'nun Sultanahmet'teki binasının Koruma Kurulu izni var mı?

Nihat Hatipoğlu’nun Sultanahmet’teki Aya Sultan Oteli ve bitişiğindeki binasıyla ilgili Koruma Kurulu izni olmadığı ortaya çıktı. Otel, Tarihî Yarımada’da olduğu için Koruma Kurulu kararı şart..

Nihat Balaban Haberi

Nihat Balaban

Concept Teknik İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Demirci, Nihat Balaban tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu. 


Concept Teknik İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöte ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işhanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenle-meleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...