28 / 07 / 2024

Nihat Dalgın

Nihat Dalgın

Sinop Üniversitesi Rektörü Nihat Dalgın "Sinop Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi 2017 yılında yapımı tamamlanacak yeni binasında eğitim vermeye devam edecek." açıklamalarında dedi.

Nihat Özbek İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nihat Özbek İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te Emine Özbek tarafından kuruldu.

Nihat Özdemir'in TFF'den sürpriz istifası sonrası Süper Lig canlı televizyon yayın ihalesi patladı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in aldığı sürpriz istifa kararı sonrası ceketini alıp Riva Hasan doğan Tesisleri'nden ayrılması Türkiye'nin gündemine oturdu. İstifa sonrası Saran Grubun kazandığı Süper Lig TV ihalesinin akıbeti ikinci bir bombanın patlamasına neden olmak üzere...

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Nihat Şen: 1 ay önce İzmir'de 40 binanın yenilenmesi konusunda uyardık!

Rıza Bey Apartmanı önüne elinde kolon parçası ile duruyor kentsel dönüşüm uzmanı mimar Nihat Şen. 1 ay önce İzmir'de 40 binanın yenilenmesi konusunda uyarılarda bulunduklarını belirten Şen, bu binalardan birinin de Rıza Bey Apartmanı olduğunu belirtiyor.

Nihat Şen: Sürdürülebilir gelecek için kentsel dönüşüm fırsat!

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen, sürdürülebilir bir gelecek için kentsel dönüşümün bir fırsat olduğundan bahsediyor. 2030 yılında yaşanabilecek susuzluğa dikkat çeken Şen, “Kentsel dönüşümle İstanbul’un su ihtiyacının yüzde 27’sini karşılayabiliriz” diye konuşuyor.

Şehit babası Şaban Dalgılıç'ın evine satış emri geldi!

İzmir Bornova'da yaşayan Şaban Dalgılıç, polis memuru oğlunu 2016 yılında terör saldırısında kaybetti. 9 ay çalışamayan Dalgılıç'ın kredi borçları birikti, haciz konuldu ve eve satış emri geldi. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 1959 Mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Nihat Özdemir, TFF Başkanlığı için adaylığını açıkladı!

TFF Başkanlığı için adı geçen isimlerden olan Limak Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Nihat Özdemir düğmeye bastı. 3. Lig kulüpleriyle iftar yemeğinde buluşan Özdemir, aday olacağını açıkladı...

Mimar Nihat Şen'in kentsel dönüşüm toplantısı 19 Aralık'ta!

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen ile hem kentsel dönüşüm hemde imar barışının konuşulacağı toplantı 19 Aralık Çarşamba saat 13.00’te Zorlu Center Welldone’da gerçekleştirilecek. 

Ef1 Yapı Gayrimenkul Ve Oto Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ef1 Yapı Gayrimenkul Ve Oto Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Göksu ve Fırat Dalgın ortaklığında kuruldu. 

Nihat Ayman İnşaat Hafriyat Altyapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nihat Ayman İnşaat Hafriyat Altyapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nihat Ayman tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nihat Özdemir: Şantiyeleri bir gün bile durdurmadık!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, darbe girişimi sonrasındaki süreci anlattı. Özdemir, inşaat sektörünün eskiye göre daha hızlı bir büyümenin gerçekleştiğini belirtti.

Nihat Özdemir: Nüfus artışı ile konut ihtiyacı büyüyor!

Gayrimenkul sektöründe de atağa geçeceklerini ifade eden Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir nüfus artışının konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini söyledi.

Nihat Dalgın Haberi

Nihat Dalgın

FİZİKİ altyapıyla ilgili bilgi veren Rektör Dalgın şöyle konuştu: Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi 2017 yılında yapımı tamamlanacak yeni binasında eğitim vermeye devam edecek. Güzel sanatlar fakültemizin şehir merkezine taşınmasını arzu ediyoruz. Bu olmadığı takdirde boşaltılan eğitim fakültemiz binasına taşınacak. Spor Bilimleri Fakültemiz de Fen Edebiyat Fakültesi’nin üst katına taşınarak orada faaliyet gösterecek.


3 YIL İÇİNDE 15 BİN ÖĞRENCİ


Prof. Dr. Dalgın, üç yıl sonrası için 16 bin 500 öğrenci sayısı hedeflediklerini vurgulayarak, “Fakültelerimizde 2 bin 683, yüksekokullarımızda 546, meslek yüksek okullarında 3 bin 983, yüksek lisans yapan 319, doktora yapan 27, yabancı uyruklu 93 ve eğitim fakültesinde öğretmenlik formasyon eğitimi alan 185 öğrencimiz var. Toplam öğrencisi mevcudumuz 7 bin 836. Hedefimiz, üç yıl sonra söz konusu rakamı 15 bin civarına yükseltmek"...