07 / 05 / 2024

Nihat Günsarı

Nihat Günsarı

GNS Grup Yapı Mekanik Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Günsarı ve Nihat Günsarı ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Kağıthane, Talatpaşa Mahallesi, Aslangazi Caddesi'nde kuruldu.

Nihat Bayız, Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Nihat Bayız kimdir? Kaç yılında ve nerede okudu? Arçelik’te hangi üst düzey görevlerde yer aldı? İşte Nihat Bayız’ın hayatı...

Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’i güvenli değil: Alan bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Dr. Nihat Şen, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’inin güvenli olmadığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

Göksoy Hafriyat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Göksoy Hafriyat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Göksoy ve Ahmet Göksoy ortaklığında kuruldu.

Çiftçi ve yetiştiricilerden 7 bin 200 günde emeklilik talebi!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Nihat Çelik, çiftçi ve yetiştiricilerin mesai kavramı olmaksızın çalışan ve üreten emekçiler olduğunu ifade ederek, bu kişilerin de 7 bin 200 günde emekli olabilmeye hak kazanmasını istedi.

İş dünyasının acı kaybı! Ünlü holdingin kurucusu vefat etti

Tekfen Holding’in kurucu ortaklarından Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti. TÜSİAD ve DEİK’in de kuruluşunda yer alan Gökyiğit, Türki Cumhuriyetler ile ilişkilerin güçlendirilmesine sağladığı katkılardan dolayı ‘Aksakal’ lakabıyla onurlandırılmıştı.

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Mert ve Recep İzgi ortaklığında kuruldu.

Nihat Özdemir'in TFF'den sürpriz istifası sonrası Süper Lig canlı televizyon yayın ihalesi patladı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in aldığı sürpriz istifa kararı sonrası ceketini alıp Riva Hasan doğan Tesisleri'nden ayrılması Türkiye'nin gündemine oturdu. İstifa sonrası Saran Grubun kazandığı Süper Lig TV ihalesinin akıbeti ikinci bir bombanın patlamasına neden olmak üzere...

Çiftçiler bu yıl tarladan çok umutlu! Yetkili isim, makarnayla ilgili çok güzel haberi verdi

Türkiye'de son dönemde fiyatı artan ürünler arasında yer alan hububat ve buğday ürünleriyle ilgili güzel haber geldi. İhracatçıları Birliği Başkanı Nihat Uysallı, çiftinin yüksek rekolte beklediğini ve makarna fiyatlarında artış olmayacağını tahmin ettiklerini söyledi.

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ümit Öztürk tarafından açıldı. 

Göksoy Metal Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göksoy Metal Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Şirketi Bahçelievler’de 10 bin TL sermaye ile Nihat Göksoy tarafından kuruldu.

2 maddede sitelerde yönetici görevleri!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "2 maddede sitelerde yönetici görevleri" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Türkiye’nin göç sorunu meclis gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Türkiye’nin göç sorununu meclis gündemine taşıdı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nihat Günsarı Haberi

Nihat Günsarı

GNS Grup Yapı Mekanik Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Günsarı ve Nihat Günsarı ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Kağıthane, Talatpaşa Mahallesi, Aslangazi Caddesi'nde kuruldu. 


GNS Grup Yapı Mekanik Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım...