29 / 06 / 2024

Nihat Karataşlı

Nihat Karataşlı

"Mahallede Karşılaşmalar" temasıyla Moda sokaklarını sanat eserleriyle buluşturan Red Bull Art Around'da bu yıl üniversite öğrencilerinin de bir projesi yer alıyor.

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Bingöl, Ragy Eldesouky Sherıf Eldeouky, Ahmet Ural ve Esat Baycan Çelik ortaklığında kuruldu.

'Esenler'in sosyal yaşam alanı projesi durduruldu' iddiası!

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, yapımına başlanan sosyal yaşam alanı projesinin İBB tarafından durdurulduğunu iddia etti.

Nihat Çolak: Sağlıklı yapı envanteri yok!

17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki  Marmara depremin 20’inci yıldönümünde açıklama yapan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Edirne Temsilcisi Nihat Çolak, Edirne’de henüz eski ve sorunlu olabilecek yapıların deprem riski taşıdığına dair bir envanter olmadığını söyledi.

Adana'da 6.8 milyon TL'ye icradan satılık 31 gayrimenkul!

Karataş İcra Dairesi, Adana İli, Karataş İlçesi'nde bulunan 31 gayrimenkulü icradan satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 6 milyon 795 bin 533,54 TL olarak belirlendi.

Nihat Kılıç: Arsa baronlarına geçit vermiyoruz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nihat Kılıç, kamu oyunda bir takım kişiler tarafından 'Kaşmer' olarak lanse edilen Aşık Kentsel Gelişim Alanı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Osmancık Otobüs Terminali Ekim’de açılıyor!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin açılışının Ekim ayında gerçekleştirileceğini söyledi.

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Okulu bu yıl açılacak!

Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, "İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in imzaladığı protokole göre Gülseren Özdemir Özel Eğitim ve İş Uygulama okulu bu yıl hizmete açılacak" dedi.

Yönetim kurulları siteye nasıl zarar verir?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için '' Yönetim kurulları siteye nasıl zarar verir'' konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

1915 Çanakkale Köprüsü 2023 yılından önce açılabilir!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 2023 yılından önce açmayı planladıklarını açıkladı.

Süper Teşvik Sistemi'nde yıl sonu hedefimiz 100 milyar TL!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptığı açıklamada, "Proje Bazlı Yatırım Teşvik Sisteminde (Süper Teşvik) yıl sonu hedefimiz 100 milyar lira." dedi.

Nasıl müteahhit olunur?

Akdeniz'de Yeni Yüzyıl Gazetesi'nin köşe yazarı Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, bu haftaki yazında "Nasıl müteahhit olunur?" sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

Demirdeki gümrük vergisi hatırı sayılır oranda düşecek!

İnşaat demir fiyatlarının yüksek olmasında dolayı müteahhitler fiyatlar düşmezse 9 Haziran'da iş bırakma eylemi yapacaklarını bildirmişlerdi. Müteahhitlere kimin işini bırakıyorsunuz diye seslenen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, demirdeki gümrük vergisinde hatırı sayılır düşüş olacağını belirtti.

Konut satışları cari açığı nasıl kapatıyor?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, inşaat sektörünün önemini anlattı. Karataş, ''Konut satışları cari açığı nasıl kapatıyor?'' sorusunu cevaplandırdı.

Nihat Karataşlı Haberi

Nihat Karataşlı

Bir grup mimarlık öğrencisi ile yeni mezun mimarlar tarafından kurulan Plankton Project'ın MAKARA isimli çalışması Moda Caddesinden geçen insanlara farklı bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. 

Sanatı sokakla buluşturan Red Bull Art Around, ikinci yılında İstanbul'un tarihi semtlerinden Modayı seçti. "Mahallede Karşılaşmalar" temasıyla gerçekleşen etkinlikte II sanatçının 11 eseri Moda sokaklarında sanatseverlerle buluşacak. Küratorluğünu Amira Akbıyıkoğlu'nu üstlendiği Red Bull Art Around Moda'da Berk Çakmakçı. Cem Dinlenmiş, Esk Reyn, Hacer Kıroğlu. Hera Buyuktaşçıyan, İrem Günaydın. Lara Ogel. Nihat Karataşlı. Onur Atay ve Özge Topçu gibi sanatçıların üretimleri sergileniyor. Bu yıl etkinliğin bir diğer özelliği de TAK işbirliğiyle gerçekleşen bir seçim sürecinin ardından bir üniversite projesine de yer vermesi. 


Hürriyet...