18 / 05 / 2024

Nihat Örs

Nihat Örs

Dilhan İnşaat İthalat İhracat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Nihat Örs Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu.

Dilhan İnşaat İthalat İhracat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Dilhan İnşaat İthalat İhracat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Nihat Örs Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu.

Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi ateş püskürdü: 'Rant hırsı'

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Torba Yasa’ya eklenen Finans Merkezi arazisinin AK Partili Ümraniye Belediyesi sınırları içine alınmasına ilişkin, "AKP, şimdi de bir mahalle hırsızlığı yapmaktadır” dedi.

Nihat Zeybekci: Türkiye yüzde 4'ler seviyesinde büyüyecek!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptığı açıklamada ülke ekonomisinin atılım içinde olduğunu belirterek, " Yıl sonunda Türkiye hedeflediğimiz şekilde yüzde 4 'ler seviyesinde büyüyecek " dedi.

Nihat Zeybekci: Türkiye ihracatını artıracak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, " Toplam olarak baktığımız zaman şu anda Türkiye yıllık ihracatını geçen yıl 152 milyar dolardan 157 milyar doların üzerine taşıdı " dedi

Nihat Zeybekci: Türk inşaat firmaları büyük başarı elde etti!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record-(ENR)'ın dünyanın en büyük 250 firma sıralamasının yer aldığı listeye ilişkin değerlendirmeler yaparak açıklamalarda bulundu.

Bakan Nihat Zeybekci’den 16/9 açıklaması: Aldım sattım!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci 16:9 projesinin tıraşlanacak bölümünden aldığı iki daireyi Danıştay’ın kararı öncesi satmış. Zeybekci, “İki daire aldığımda vekil bile değildim. Şirketin bulduğu alıcıya sattım. Dolar bazında zarar ettim” dedi.

Nihat Zeybekci: İlk altı ayda 6.7 milyar dolar yatırım yapıldı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin uluslararası doğrudan yatırımcılar için güvenli bir liman olduğunu vurgulayarak ilk yarıda 6 milyar 763 milyon dolar tutarında uluslararası doğrudan yatırım yapıldığını belirtti...

Kale Alarmlı Silindir, hırsızlığa karşı yüksek güvenlik sunuyor!

Alarmlı silindirle kapıda icat çıkardı. Kale Endüsti Holding, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları (TEYDEB) çerçevesinde desteklenen alarmlı silindiri icat ederek hırsızlara meydan okumayı hedefliyor.

Nihat Zeybekci: Uluslararası yatırımlar ilk yarıda yüzde 28 arttı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yılın ilk yarısında gerçekleşen 6 milyar 763 milyon dolar tutarındaki uluslararası doğrudan yatırım miktarının bunun en güzel kanıtı olduğunu ifade etti.

Kale Alarmlı Silindir, hırsızlığa karşı yüksek güvenlik sunuyor!

Tecrübesini teknoloji ile birleştirip inovatif ürünler geliştirmeyi ilke edinen sektörün lider markası Kale Kilit’ in yeni ürünü Kale Alarmlı Silindir, hırsızlığa karşı yüksek güvenlik sunuyor...

Nihat Zeybekci: Türkiye yüzde 3'ün üzerinde büyüyecek!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, olağanüstü gelişmeler olmazsa Türkiye'nin bu yıl yüzde 3'ün çok üzerinde büyüyeceğini belirtti. Moody's'in Türkiye açıklamalarının maksatlı olarak gündemde tutulmaya çalışıldığını belirtti...

Nihat Zeybekçi: Moody's’den artı yönde bir beklentim yok!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, NTV'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, "Moody's’den artı yönde bir beklentim yok, eksi yönde bir beklentim var. Çünkü siyasi değerlendirecektir" dedi.

Nihat Zeybekci: Türkiye'nin cari açığı yüzde 6,4'ün çok altında olacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 2014 yılı sonunda Türkiye'nin cari açığının yüzde 6,4'ün çok altında, yüzde 5,5 düzeyine yaklaşacağını söyledi. Zeybekci, "İhracatçılarımız, bu ülkenin kahramanlarıdır'' dedi

Nihat Örs Haberi

Nihat Örs

Dilhan İnşaat İthalat İhracat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Nihat Örs Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


Dilhan İnşaat İthalat İhracat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;-İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Dilhan İnşaat İthalat İhracat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Gaziosmanpaşa, Yeni Mahallesi, Cebeci Caddesi, 605 Sokak,...