03 / 05 / 2024

Kale Alarmlı Silindir, hırsızlığa karşı yüksek güvenlik sunuyor!

Kale Alarmlı Silindir, hırsızlığa karşı yüksek güvenlik sunuyor!

Alarmlı silindirle kapıda icat çıkardı. Kale Endüsti Holding, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları (TEYDEB) çerçevesinde desteklenen alarmlı silindiri icat ederek hırsızlara meydan okumayı hedefliyor.



Kale Endüsti Holding, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları (TEYDEB) çerçevesinde desteklenen alarmlı silindiri icat ederek hırsızlara meydan okumayı hedefliyor.


Kale Alarmlı Silindir, hırsızlığa karşı yüksek güvenlik sunuyor. Kale Tuzaklı Silindir’in geliştirilmiş bir versiyonu olan Kale Alarmlı Silindir, silindirin kırılmasıyla kilide ulaşılmasının engellenmesinin yanı sıra içindeki alarm sisteminin devreye girmesiyle iki aşamalı koruma sağlıyor.


Tuzaklı kısmı kırıldığında mekanik olarak da kilide kolayca ulaşılmasını engelliyor. Devreye giren alarm ile ART niyetli kişilerin başka açma yöntemlerini denemesini engelliyor, çevreyi de ikaz ediyor. Ayrıca Kale, 7/24 alarm sisteminde ağustos ayı boyunca ücretsiz kurulum ve aktivasyon imkanı sunuyor. Kale 7/24 ile ev ve işyerlerini alarm sistemleriyle koruyor.




Milliyet 


Geri Dön