02 / 05 / 2024

Nihat Sözütek

Nihat Sözütek

Adana ESOB'a bağlı Adana İnşaatçılar Esnaf Odası Başkanı Cuma Bozkurt, şehirde kayıtdışı binlerce inşaatçının çalıştığını belirterek, haksız rekabete karşı mücadele edilmesini istedi. İşte Bozkurt'un açıklamaları...

Adana'da inşaatçılar da korsandan şikayetçi!

Adana ESOB’a bağlı Adana İnşaatçılar Esnaf Odası Başkanı Cuma Bozkurt, şehirde kayıt dışı binlerce inşaatçının çalıştığına belirterek, haksız rekabete karşı mücadele edilmesini istedi.

Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Miras paylaşımı sürecinde birkaç istisnai durumlarda, bazı çocuklar miras payından faydalanamayabiliyor. Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere ikramiye sözü: Banka hesabınıza tek seferde 15 bin TL yatacak

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde saat 21.00'i işaret ederek emeklilere çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, emeklilere bayram ikramiyesi sözü verdi. İşte tüm detaylar...

İzmir Buca’ya sürücüsüz metro geliyor!

Buca’ya “sürücüsüz metro” geliyor İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca ilçesinin ulaşım sorununu kökten çözecek metro projesi için kolları sıvadı. Fizibilite çalışmaları son aşamaya gelen Üçyol-Buca Metro hattı 11 istasyondan oluşacak.

Hüseyin Sözlü'den Hurdacı esnafına iş yeri sözü!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hurdacı esnafının projelendirmesi devam eden Temsa Fabrikası civarındaki Adana Seyhan Büyük Sanayi Sitesi’nde yeni işyeri sahibi olması için kolaylık sağlama sözü verdi

Emlak Konut GYO yönetimde söz sahibi olan personel listesini yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 2016 yılı yönetimde söz sahibi olan personel listesini yayınlandı. Liste aşağıdaki haberimizde yer alıyor.

Celaleddin Polat: Altyapısız yerleşim yeri kalmayacak!

Tunceli Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, ilçede altyapısız yerleşim yeri kalmayacağını söyledi. Polat, ''Daha önce vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi hiçbir mahallemizde alt yapı sorunu kalmayacak. Bu bizim öncelikli hedeflerimizdir. Bu çalışmaların yüzde 90 kısmını tamamladık''dedi.

Yunusoğlu İnşaat'tan 75 bin metrekare inşaat sözü!

Gelecek projelerini anlatan ve gündemi değerlendiren Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, "2017'de toplam 75 bin metrekare inşaat sözü veriyoruz" diye konuştu.

Atila Sertel'den İzmir'deki şehit ailesi için ev sözü!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, bayramda ziyaret ettiği ve durumundan çok etkilendiği şehit ailesi için İçişleri Bakanı Elkan Ala'dan ev sözü istedi.

Mehmet Özhaseki'den Şehzadeler'e destek sözü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e ​Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde yapılacak kentsel dönüşüm projesine destek olacağı sözünü verdi.

Şehmus Günaydın'dan Isparta'da emeklilere TOKİ desteği sözü!

Vali Şehmus Günaydın, Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyelerine Isparta'da yapılacak TOKİ Emekli Konutları konusunda destek sözü verdi.

Zeynep Hüveyda Oral, Tekfen Emlak'ın yönetiminde söz sahibi!

Tekfen Holding yönetimde söz Sahibi olan personellerini açıkladı. Tekfen Emlak Geliştirme'de söz sahibi olan personel Zeynep Hüveyda Oral olarak açıklandı.

Söz Metler İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Metler İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enver Boyaalıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Ümraniye, Adem Yavuz Mahallesi'nde kuruldu.

İztuzu Plajı’yla ilgisi son sözü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı söyledi!

DENİZ kaplumbağalarının üreme alanı olan dünyaca ünlü İztuzu Plajı’nın işletme yetkisine dair yaşanan tartışmada son sözü şimdilik Çevre ve Şehircilik Bakanlığı söyledi.

Nihat Sözütek Haberi

Nihat Sözütek

Adana ESOB'a bağlı Adana İnşaatçılar Esnaf Odası Başkanı Cuma Bozkurt, şehirde kayıtdışı binlerce inşaatçının çalıştığını belirterek, haksız rekabete karşı mücadele edilmesini istedi. 


Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek'i makamında ziyaret ederek, inşaat sektörünün içinde bulunduğu durumu anlatan Başkan Bozkurt, özellikle Kanal, Yurt, Yeşilyurt, Sümer, Baraj Yolu, İbo Osman Caddesi üzerindeki yoğunlaşmış eski binaların kent estetiği ve sağlıklı yaşam açısından olumsuz bir tablo çizdiğine dikkat çekerek, bu bölgenin imara açılmasıyla yeni binaların inşa edileceğini, şehrin de daha modern görüntüye kavuşacağını söyledi.


Başkan Bozkurt, ayrıca ustalık, yetki belgesi olmayan binlerce insanın inşaatlarda çalıştığını, bunun sonucu olarak iş kazalannın sürekli arttığını, kalitesiz inşaatların vatandaşı da, kayıtlı müteahhitleri de rahatsız ettiğini ifade ederken, inşaatlar denetlenerek, kayıt dışı çalışanların tespit edilerek, kayıt altına alınıp, eğitilerek belgelendirilmesini istedi. 


Bozkurt,...