11 / 05 / 2024

nihat zeybekçi altyapı temel atma töreni

nihat zeybekçi altyapı temel atma töreni

Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 mahallede gerçekleştirilecek altyapı projesinin temel atma törenine katıldı. Ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada!

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Nihat Zeybekçi yaptığı açıklamada, “Üçüncü ülkelerde iş birliği yapabiliriz. Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada.” dedi.

ORGE'nin terzi işi stratejisi!

Türkiye'nin en büyük ve nitelikli elektrik taahhüt şirketlerinden ORGE, her projeye özel geliştirdiği altyapılarında geldiği noktayı metro ve yeni AKM projelerinde sergileyecek...

İzmir'in imar yönetmeliği yok!

Ak Parti İzmir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekçi, canlı yayına katılarak belediye başkanı seçilmesi halinde İzmir'de gerçekleştireceği projeleri anlattı. Zeybekçi, "İzmir'in imar yönetmeliği yok" dedi.

Nihat Zeybekci kimdir?

Ekonomi Bakanı olarak hizmet veren Nihat Zeybekci, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Zeybekçi kimdir?

Nihat Zeybekçi: Faizin dezavantajını kaldırmak için destek vereceğiz!

Ekonomi Bakanlığı ile İstanbul Sanayi Odası (İSO) ortaklığında düzenlenen 'İstişare Toplantısı'na katılan Ekonomi Bakanı Zeybekci,"Evet, faizin yüksekliğini biliyoruz. Yüksek faiz ortamında yatırım yapılmaz, biliyoruz. " dedi.

Şanlıurfa Çiftçi Trambüs Projesi'nde son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, trambüs projesinin 1’inci etap çalışmalarıni yerinde inceledi. Projede 1’inci etap çalışmaları aralıksız devam ediyor.

3. Havalimanı'nın yanına lojistik merkez kurulacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ihracatın değerlendirildiği toplantıda açıklamalarda bulundu. Zeybekçi, 3. Havalimanı'nın yanına e-ticaret ve lojistik merkezi kuracaklarını söyledi.

Kula'nın altyapısı mercek altında!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret ederek, MASKİ’nin ilçede hayata geçirdiği altyapı çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Şanlıurfa'nın altyapısına 194 milyon liralık kredi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, altyapı çalışmalarında kullanılmak üzere sağlanan 194 Milyon liralık kredi desteği anlaşmasını imzaladı.

Nihat Zeybekçi 'emlak vergisi muafiyeti' sorusunu yanıtladı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam'ın emlak vergisi muafiyet uygulamaları hakkında sorduğu soruya yanıt verdi..

Manisa Sarıgöl'ün 10 mahallesine altyapı yatırımı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 114 Mahalle Projesi kapsamında Sarıgöl’ün 10 mahallesinde hayata geçireceği altyapı çalışmalarına ait projelerin yersel tetkik ve zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Nihat Çiftçi Karaköprü yatırımlarını değerlendirdi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü'de bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak Karaköprü Belediyesi'ne giden Başkan Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte 2016 yılında ilçede yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Manisa Kula'nın altyapısı baştan aşağı yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın ilçelerinde gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarıyla vatandaşın yüzünü güldürdü.

nihat zeybekçi altyapı temel atma töreni Haberi

nihat zeybekçi altyapı temel atma töreni

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın istifa ettiği iddialarına ilişkin, "Başlatılan bu tartışma veya üretilen spekülasyonları, bütün bunların memlekette bazı şeyler kötü gitsin, iyi olmasın, spekülasyon ve manipülasyon yapılsın ve bundan da birileri rantını devşirsin amacıyla yapılan dilekler olarak görüyorum" dedi.


Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 mahallede gerçekleştirilecek altyapı projesinin temel atma töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Başbakan Yardımcısı Babacan ve Merkez Bankası Başkanı Başçı'nın istifa ettiği iddialarıyla ilgili sorusu üzerine Zeybekci, "Başbakan Yardımcımız Sayın Babacan ve Merkez Bankası Başkanımızla ilgili başlatılan bu tartışma veya üretilen spekülasyonları, bütün bunları memlekette bazı şeyler kötü gitsin, iyi olmasın, spekülasyon ve manipülasyon yapılsın ve bundan da birileri rantını devşirsin amacıyla yapılan dilekler olarak görüyorum. Belki...