28 / 04 / 2024

Nijerya imar bakanı

Nijerya imar bakanı

Nijerya Çalışma ve İmar Bakanı Abubakar D. Aliyu, "Kalkınmayı sağlamak için altyapıyı geliştirmeliyiz ve bu noktada iki ülke arasında teknolojik yatırım, inşaat ve mühendislik alanında bilgi paylaşımına ihtiyacımız var" dedi...

Kıbrıs Başbakanı Üstel'den yabancı yatırımcı açıklaması! İmar planı için çalışma başlattık!

Kıbrıs Başbakanı Ünal Üstel, Meclis’teki konuşmasında, yabancılara mal alımı konusunu ele alarak bu kapsamda imar planı için çalışma başlattıkların açıkladı.

İmar barışı gelecek mi? sorusuna Bakan Özhaseki'den net yanıt: Kesinlikle yıkılır!

Son zamanlarda ''imar barışı'' söylentileri yayılmaya başlarken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'den açıklama geldi. 

İmar affına köklü düzenleme geliyor! Adalet Bakanı Bozdağ resmen açıkladı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, imar affına ilişkin yaptığı son dakika açıklamasında imar affında köklü düzenleme yapılacağını söyledi.

İmar barışı ile ilgili son dakika açıklaması! Yeni bir imar barışı gelecek mi? Bakan canlı yayında resmen açıkladı!

Son dönemde sık sık gündeme gelen imar barışı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yeni bir imar barışının gelip gelmeyeceği ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. İşte Murat Kurum'un o açıklaması...

Nijerya Çalışma ve İmar Bakanı Aliyu'dan Türkiye'ye iş birliği çağrısı!

Nijerya Çalışma ve İmar Bakanı Abubakar D. Aliyu, "Kalkınmayı sağlamak için altyapıyı geliştirmeliyiz ve bu noktada iki ülke arasında teknolojik yatırım, inşaat ve mühendislik alanında bilgi paylaşımına ihtiyacımız var" dedi...

Cahit Turhan Nijerya İletişim Bakanı ile bir araya geldi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Türkiye ile Nijerya'nın, İslam İşbirliği Teşkilatı ve D-8 başta olmak üzere uluslararası platformlarda yakın iş birliği içinde olduğunu söyledi.

Bakan Murat Kurum'dan imar barışı açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Birinci derece arkeolojik sit alanlarında yapılan imar barışı başvurularını kabul etmeyeceğiz" diye konuştu.

Kıbrıs'ın yeni imar planı hızla hazırlanacak!

Kıbrıs İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, yeni imar planının hazırlanması için sürecin hızlanacağını söyledi. Baybars, imar planının nasıl hazırlanacağına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Ersoy: Otellerim için imar barışına başvurdum!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, otelleri için imar barışı başvurusu yaptığını açıkladı. Bakan Ersoy, "Çok büyük avantaj niye kaçırayım? Rakamlar yüksek değil. İşletmelerin yarım sezonluk kârı" diye konuştu.

AB'den Irak'a 72,5 milyon avroluk yeniden imar desteği!

Irak Maliye Bakanı Fuad Hüseyin ile AB Asya ve Orta Doğu Geliştirme ve Dayanışma Ofisi Direktörü Pierre Amilhat arasında AB'nin Irak'a yeniden imar için 72,5 milyon avro bağışta bulunmasını öngören anlaşma imzalandı.

İmar barışından 8 milyon 900 bin kişi yararlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: "Türkiye genelinde şu ana kadar 8 milyon 900 bin vatandaşımız imar barışı sürecine başvurdu. Gelir olarak yaklaşık 7 milyar 511 milyon lira gelir söz konusu" diye konuştu.

İmar barışına 8 milyon 600 bin kişi başvurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ı makamında ziyaret etti. Bakan Kurum, kentsel dönüşüm projeleri ve imar barışı hakkında önemli açıklandı. 

Kıbrıs'ın imar planlarına ön yargı var!

Kıbrıs İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Kıbrıs'ın imar planlarının veya emirnamelerin herkesin kafasında korkulacak bir enstrüman olarak algılandığını ve herkeste bir ön yargı oluşturduğunu açıkladı.

Nijerya imar bakanı Haberi

Nijerya imar bakanı

Nijerya Çalışma ve İmar Bakanı Abubakar D. Aliyu, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın Nijerya ziyareti sonrası yazılı açıklama yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Aliyu, "Kalkınmayı sağlamak için altyapıyı geliştirmeliyiz ve bu noktada iki ülke arasında teknolojik yatırım, inşaat ve mühendislik alanında bilgi paylaşımına ihtiyacımız var." dedi. 

Yol yapımı başta olmak üzere birçok alanda Türkiye ile iş birliğine açık olduklarına vurgu yapan Bakan Aliyu, "Kamu ve özel sektör iş birliğiyle Nijerya genelinde bazı şehirlere uygun konut projeleri yapılabilir" diye konuştu.

Ticaret Bakanı Pekcan, 14 Ocak'ta Nijerya ziyareti kapsamında Bakan Aliyu'nun yanı sıra Nijerya Devlet Başkan Yardımcısı Yemi Osinbajo, Dışişleri Bakanı Zubariu Dada ile Nijerya Ticaret, Sanayi ve Yatırım Bakanı Otunba Richard Adeniyi Adebayo ile...