03 / 05 / 2024

Nilüfer Aydın

Nilüfer Aydın

AYD Mühendislik Ticaret Taahhüt Yapı Sanayi Limited Şirketi, Nilüfer Aydın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Aralık'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu

Trend GYO Nilüfer İrfaniye'deki arsasını 47.8 milyon TL'ye sattı!

Trend GYO'nun portföyünde bulunan Bursa'nın Nilüfer İlçesi İrfaniye mahallesi H21C02D4C pafta 122 ada numaralı 1 nolu parselde bulunan Nilüfer İrfaniye arsasının satışı KDV (yüzde 18) dahil toplam 47 milyon 790 bin TL'ye yapıldı.

Nilüfer'deki deri sanayi ve Teknosab alanının genişletileceği iddiası mecliste!

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki Badırga Mahallesi'nde bulunan deri sanayi ve Teknosab alanının tarım arazilerini de içine alacak şekilde genişletileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trend GYO Nilüfer taşınmazı hakkın tespiti raporu!

Trend GYO, Bursa İli Nilüfer İlçesi 7561 Ada 2 Parsel için taşınmazın satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesine dayalı hakkın tespiti raporunu yayınladı. 

Weltew Home 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de açtı!

Koronavirüs sebebiyle yaşanan pandemi günlerinde de yatırımlarına hızla devam eden Weltew Home, Türkiye’deki 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de hizmete açtı.  

Bursa Nilüfer Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yarın!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Nilüfer 246 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa İli Nilüfer İlçesi İrfaniye Mahallesi 246 Adet Konut ve 24 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Nilüfer'de kaçak villanın yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen villanın yıkımına başlandı.

Bursa'nın en büyük ilçesi Nilüfer olacak! 

2035 yılında, Ulaşım Master Planı'na göre Nilüfer Bursa'nın en büyük ilçesi olacak. Yeni oluşturulacak sanayi alanlarında da nüfus yoğunluğu artacak.

Nilüfer'de kentsel dönüşüm mağdurlarına umut ışığı!

Tam 80 site, yaklaşık 5 bin Nilüferli kentsel dönüşüm mağduru oldu. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve ekibi dönüşüm projeleriyle ilgili müjdeler verdi.

Nilüfer'de 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru!  

İnşaat sektöründe yaşanan ekonomik kriz nedeniyle evlerini yenilemek isteyen ve bunun için müteahhitlerle anlaşan Nilüfer halkı, umduğunu bulamadı. Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde 80 sitede yaşayan 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru oldu.

Nilüfer'de dönüşüm mağdurlarının sorunları çözülecek!

CHP'nin Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Nilüfer'de kentsel dönüşüm mağdurlarının sorunlarının çözüleceğini açıkladı. 

Nilüfer kentsel dönüşümde hedefine ulaştı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir adaylığı ve Bursa'nın sorunları üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Bozbey, Nilüfer'in kentsel dönüşümde çok ayrı bir boyuta ulaştığını ifade etti.

Nilüfer'de 5 katlı binanın yıkımına başlandı!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan 5 katlı apartmanın yıkımına başlandı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı yıkım sırasında binada bulunan bir Türk bayrağı, iş makinesi yardımıyla yere düşürülmeden alındı.

Nilüfer Aydın Haberi

Nilüfer Aydın

AYD Mühendislik Ticaret Taahhüt Yapı Sanayi Limited Şirketi, Nilüfer Aydın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Aralık'ta kuruldu. 


AYD Mühendislik Ticaret Taahhüt Yapı Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


AYD Mühendislik Ticaret Taahhüt Yapı Sanayi Limited Şirketi adres: Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi,...