02 / 05 / 2024

nilüfer çayı kentsel dönüşüm

nilüfer çayı kentsel dönüşüm

İstanbul Caddesi Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu (İSSİAD), Nilüfer Çayı ve 0,50 emsal artışı uygulamasının Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi’ne devri gündemiyle toplandı.

Bursa Nilüfer For City'de 36 ay vadeyle! 2025'te teslim! 

Nilüfer For City projesinin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 336 konutun yer aldığı Nilüfer For City projesinden 36 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Nilüfer For City'de hiç peşinatsız 36 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Nilüfer For City projesinden konut sahibi olmak isteyenler hiç peşinat ödemeden 36 ay vade imkanından yararlanabiliyor. Nilüfer For City projesinde toplam 336 konut yer alıyor. İşte Nilüfer For City projesi ile ilgili merak edilen detaylar....

Bursa Nilüfer Westion'da yüzde 50 peşinatla! Haziran 2024'te teslim!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Westion projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nilüfer Westion projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

TOKİ Bursa Nilüfer 2022 projesi 12 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Nilüfer 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Nilüfer projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Nilüfer 2022 ucuz konut projesi...

Nilüfer Belediyesi, işyeri kapalı olan esnaftan kira almayacak!

 Nilüfer Belediyesi 2021 Ocak ayı Meclis toplantısından iş yeri kapalı olan esnaftan kira alınmamasına karar verdi. 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Nilüfer'de kentsel dönüşüm mağdurlarına umut ışığı!

Tam 80 site, yaklaşık 5 bin Nilüferli kentsel dönüşüm mağduru oldu. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve ekibi dönüşüm projeleriyle ilgili müjdeler verdi.

Nilüfer'de 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru!  

İnşaat sektöründe yaşanan ekonomik kriz nedeniyle evlerini yenilemek isteyen ve bunun için müteahhitlerle anlaşan Nilüfer halkı, umduğunu bulamadı. Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde 80 sitede yaşayan 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru oldu.

Nilüfer Belediyesi'nden 7 milyon TL'ye satılık arsa!

Nilüfer Belediyesi; “Konut Dışı Kentsel Dönüşüm Alanında” kalan İrfaniye Mahallasi'ndeki 7 bin 750,31 metrekarelik arsayı 7 milyon TL bedel ile satışa çıkardı. 

Nilüfer'de dönüşüm mağdurlarının sorunları çözülecek!

CHP'nin Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Nilüfer'de kentsel dönüşüm mağdurlarının sorunlarının çözüleceğini açıkladı. 

Nilüfer Belediyesi'nden 7.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Nilüfer Belediyesi, Konut Dışı Kentsel Dönüşüm Alanında” kalan arsayı ihale ile satıyor. Satış ihalesi 23 Ocak'ta gerçekleşecek...

Nilüfer kentsel dönüşümde hedefine ulaştı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir adaylığı ve Bursa'nın sorunları üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Bozbey, Nilüfer'in kentsel dönüşümde çok ayrı bir boyuta ulaştığını ifade etti.

Nilüfer’de 4 yılda 53 milyon liralık kira ödemesi yapıldı!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Dönüşüm kapsamında vatandaşların mağdur olmaması için 4 yılda 53 milyon liralık kira ödemesi yapıldı.

nilüfer çayı kentsel dönüşüm Haberi

nilüfer çayı kentsel dönüşüm

Yıllardır çözüm bekleyen Nilüfer Çayı'nın temizlenmesiyle ilgili Bursa Valisi İzzettin Küçük'ün konuya müdahil olmasının sevindirici olduğunu kaydeden İSSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Altınöz, "İSSİAD olarak Sayın İzzettin Küçük'e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kısa bir süre sonra bu sorunun çözüleceğine inanıyor ve Nilüfer Çayı'nın Bursa için yeniden can suyu olacağını düşünüyoruz. Bu kararından dolayı değerli Valimizin yanındayız" dedi.


Bursa'nın birincil gündemi kentsel dönüşüm

Başkan Altınöz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 'riskli yapı' ilan edilen parsel bazındaki yapılara ilişkin her türlü ölçekte imar planı yapma ve onaylama yetkisinin Büyükşehir Belediyesi'ne devri kararını da mutlulukla karşıladıklarını dile getirdi. Bu kararın alınmasında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin yoğun emeği olduğunu aktaran Altınöz, şöyle devam etti: 


"Bursa'nın birincil gündemi kentsel dönüşümdür. Sayın Altepe de bu bilinçle hareket ederek kentimiz...