12 / 05 / 2024

Nilüfer deri sanayi sitesi

Nilüfer deri sanayi sitesi

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki Badırga Mahallesi'nde bulunan deri sanayi ve Teknosab alanının tarım arazilerini de içine alacak şekilde genişletileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nilüfer Belediyesi'nden sanayi alanı imarlı arsa!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığın, Bursa Nilüfer'de yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Nilüfer Belediyesi Bursa'da sanayi imarlı arsa satacak! 

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 3 bin 17 metrekare alana sahip.

Nilüfer Belediyesi'nden OSB'lerin emlak vergisine ilişkin açıklama!

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, "Nilüfer'in 'sanayi kenti' kimliğini mevcut haliyle korumak, ama 'tarım kenti' kimliğini büyütmek istiyoruz" dedi. Erdem, OSB'lerin emlak vergilerinden muafiyetiyle ilgili kararlar sebebiyle kaynak kaybı yaşadıklarını belirtti.

Nilüfer'deki deri sanayi ve Teknosab alanının genişletileceği iddiası mecliste!

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki Badırga Mahallesi'nde bulunan deri sanayi ve Teknosab alanının tarım arazilerini de içine alacak şekilde genişletileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'nın en büyük ilçesi Nilüfer olacak! 

2035 yılında, Ulaşım Master Planı'na göre Nilüfer Bursa'nın en büyük ilçesi olacak. Yeni oluşturulacak sanayi alanlarında da nüfus yoğunluğu artacak.

Nilüfer OSB yönetim binasının temeli atıldı!

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi yönetim binasının temeli atıldı. NOSAB Başkanı Mehmet Fikri Ünal, yeni binanın önümüzdeki yılın ilk aylarından itibaren sanayicilerin hizmetine sunulacağını dile getirdi.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru ve kura takvimi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvuru dönemi devam ediyor. Projede toplam 1.200 adet konut emekliye özel olarak satılıyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru ve kura takvimi...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası kapsamında 1.200 adet daire satışa sunulacak. Başvuru bedeli olarak 500 lira talep edilen projede 180 veya 240 ay vade yapılabiliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de emekliye özel bin 200 daire satışa sunuluyor. Projede başvuru bedeli olarak 500 TL alınıyor. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016 kapsamında 1.200 adet konut satışa çıkarılıyor. 240 aya varan vade yapılabilen projede başvuru işlemleri devam ediyor.

Nilüfer’in 235’inci parkı Odunluk’a!

Engelli çocukların gönüllerince oynayabilecekleri Nuri Nihat Aslanoba Engelsiz Parkı, Odunluk Mahallesi’nde hizmete açıldı. Nilüfer Belediyesi ve Aslanoba Ailesi işbirliğiyle hayata geçirilen park çocukları sevince boğdu

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru belgeleri neler?

Kura çekilişi 15 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvurular başladı. Peki Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru belgeleri neler?

Nilüfer deri sanayi sitesi Haberi

Nilüfer deri sanayi sitesi

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki Badırga Mahallesi'nde bulunan deri sanayi ve Teknosab alanının tarım arazilerini de içine alacak şekilde genişletileceği iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu, sorusunun Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Kayışoğlu, ''Aşağıdaki sorularımın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yazılı olarak yanıtlaması konusunda gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim'' diye konuştu.

Kayışoğlu, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Deri Sanayi ve kurulumu devam eden TEKNOSAB'ın yer aldığı Badırga mahallesinde yer alan tarım alanlarının sanayiye açılacağı yönünde bilgiler gelmektedir.''

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu'nun soruları:
1. Badırga mahallesinde yer alan Deri Organize Bölgesi ile TEKNOSAB'ın alanının genişletilmesi söz konusu mudur? 
2. Bakanlığınızın bu konuda bir çalışması var ise planlanan bölge tarım alanı içinde...