03 / 05 / 2024

nilüfer proje mudanya konutları

nilüfer proje mudanya konutları

Bursa Mudanya Marina Evleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa edildi. Proje 6 katlı bloktan meydana geliyor.. Mudanya Marina Konutları fiyat tablosu konut tipine ve konumuna göre değişiyor.

Nilüfer For City'de hiç peşinatsız 36 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Nilüfer For City projesinden konut sahibi olmak isteyenler hiç peşinat ödemeden 36 ay vade imkanından yararlanabiliyor. Nilüfer For City projesinde toplam 336 konut yer alıyor. İşte Nilüfer For City projesi ile ilgili merak edilen detaylar....

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Trend GYO, Nilüfer'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Trend GYO, Bursa Nilüfer'de 6 bin 329 metrekare büyüklüğündeki 7561 ada 2 numaralı parsel de kayıtlı arsa üzerinde kat karşılığı "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla yapı ruhsatı alındı.

Trend GYO'dan Nilüfer'e yeni proje!

Trend GYO, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6 bin 329 metrekare büyüklüğündeki 7651 ada 2 numaralı parsel arsa üzerinde "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi için görüşmelere başladı.

Nilüfer kura sonucu isim isim tam liste detayları!

Nilüfer kura sonucu isim isim tam liste detayları haberimizde yer alıyor. Proje için ödenecek peşinat oranı yüzde 10, yüzde 12 ve yüzde 20 olarak belirlendi.

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Çohanlar İnşaat'tan Bursa Nilüfer'e 730 konut geliyor!

Çohanlar İnşaat, Bursa Nilüfer'de konut projesi yapacak. 730 konuttan meydana gelecek proje 2 yıl içinde teslim edilecek..

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nden Nilüfer'e imar ziyareti!

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesi heyeti Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret ederek, stratejik plan, imar uygulamaları ve proje çalışmaları hakkında bilgi edindi.

Bursa Nilüfer'e çocuk sokağı yapılacak!

Nilüfer Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan ve 6 yaş grubundaki çocukların tasarlayacağı Çocuk Sokağı projesinde yer alan minikler, benzer bir çalışma olan Oyun Engel Tanımaz Parkı’nı inceleyerek proje hakkında bilgi edindi.

Nilüfer Burak Berk Kreşi'nin protokolü imzalandı!

Nilüfer’de çocukların daha iyi koşullarda eğitim almaları için yeni bir proje hayata geçiriliyor. 23 Nisan Mahallesi’nde yapılacak Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi’nin protokolü imzalandı.

Nilüfer Endülüs Park AVM adres!

Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. İşte şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Nilüfer Endülüs Park AVM adres bilgileri...

Nilüfer Yapı Denetim'den Nilüfer'e yeni projeler geliyor!

Nilüfer Proje Tasarım; özellikle kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirdiği projelerle dikkat çekiyor. Firmanın ortaklarından olan Mustafa Altın Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtladı.

Orange City: Özdilek Holding'den Bursa Nilüfer'e yeni proje!

Özdilek Holding, 2013 yılında hayata geçirdiği Eskişehir Loft Konutları’ndan sonra şimdi de Bursa’nın en önemli yaşam merkezlerinden biri olan Nilüfer Fethiye’de ‘Orange City’ projesini hayata geçiriyor.

nilüfer proje mudanya konutları Haberi

nilüfer proje mudanya konutları

Nilüfer Proje tarafından hayata geçirilen Bursa Mudanya Konutları'nda  toplam 70 adet daire bulunuyor. Bursa Mudanya Evleri 3+1 ve 4+1 salondan meydana geliyor. Projede teslimler  hemen gerçekleşecek.


Mudanya Marina Konutları fiyat tablosu

 3+1 daire fiyatları  625 bin TL'den

 4+1 daire fiyatları 725 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Nilüfer Proje Mudanya Konutları konum olarak İstanbul Feribot İskelesi'ne 5 dakika, denize 60 metre uzaklıkta bulunuyor.  Projede peşin veya banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. 


Bursa Marina Evleri'nde otopark,yüzme havuzu, çocuk oyun ,sauna alanları,fitness salonu  gibi sosyal donatı alanları sunuluyor. 

Mudanya Marina Evleri satış ofisi

Telefon: 0542 358 21 00

Web Adresi: http://mudanyamarinaevleri.com/

Ayşe Büşra...