01 / 05 / 2024

nilüferde kentsel dönüşüm yapılacak mı

nilüferde kentsel dönüşüm yapılacak mı

AK Parti Bursa Osmangazi ile Nilüfer İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İMSİAD'da Namık Ziya Mescioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Celil Çolak, "Yıldırım'ın, Osmangazi'nin olduğu kadar Nilüfer'in de acilen dönüşüme ihtiyacı var." dedi.

Nilüferliler kentsel dönüşüm istemiyor!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, ‘'Nilüferliler kentsel dönüşüm istemiyor. İnsanlar yaşadıkları konutlardan memnunlar'' diye konuştu.

Nilüfer'de kentsel dönüşüm mağdurlarına umut ışığı!

Tam 80 site, yaklaşık 5 bin Nilüferli kentsel dönüşüm mağduru oldu. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve ekibi dönüşüm projeleriyle ilgili müjdeler verdi.

Nilüfer'de 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru!  

İnşaat sektöründe yaşanan ekonomik kriz nedeniyle evlerini yenilemek isteyen ve bunun için müteahhitlerle anlaşan Nilüfer halkı, umduğunu bulamadı. Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde 80 sitede yaşayan 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru oldu.

Nilüfer'de dönüşüm mağdurlarının sorunları çözülecek!

CHP'nin Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Nilüfer'de kentsel dönüşüm mağdurlarının sorunlarının çözüleceğini açıkladı. 

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm Bursa'nın kanayan yarası!

Bursa Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisine aktarılan meselelerin başında kentsel dönüşümün geldiğini söyledi. Bozbey, "Kentsel dönüşüm çalışmaları Bursa'nın kanayan yarası oldu" diye konuştu.

Bursa'da kentsel dönüşüm protestosu!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, kentsel dönüşüm projesi dahilinde 4 yıl önce evleri yıkılan bir grup, yenilenen evlerini zamanında teslim etmediğini söyleyerek inşaat firmasını protesto etti.

Nilüfer'deki kentsel dönüşüm sorunu TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Nilüfer'deki kentsel dönüşüm mağdurlarının sorunlarını TBMM'ye taşıdı. 

Bursa'nın kentsel dönüşüm sorunu TBMM gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa Nilüfer'in kentsel dönüşüm mağdurlarının sorunlarını TBMM gündemine taşıdı.

Bursa Esentepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Makamını Esentepe Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm konusunda bölgede yaşanan sıkıntılara dikkat çekti. Bozbey, "Çözüm noktasında taşın altına elimizi koymaya hazırız" diye açıklama yaptı.

Bursa'da kentsel dönüşümün formülü ortak akıl!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın başkanlığında Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve İnegöl belediye başkanları ile belediyelerin imarla ilgili teknik ekiplerinin katıldığı bir toplantı yaptı. Toplantıda kentsel dönüşüm masaya yatırıldı.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm bölgeye zarar verdi!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm projelerinin bölgeye zarar verdiğini söyledi.

Uzmann Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzmann Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nilüfer Sayrugaç tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşümüm aceleye gelmemeli!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşümüm aceleye gelmemesi gerektiğini vurguladı. Bozbey, ''Önce kimlik sahibi olunmalı, kimliksiz kentin geleceği de olmaz'' diye konuştu.

nilüferde kentsel dönüşüm yapılacak mı Haberi

nilüferde kentsel dönüşüm yapılacak mı

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği'nde (İMSİAD)  yapılan genel kurulun ardından yeniden başkanlığa seçilen Namık Ziya Mescioğlu'na ve yeni Yönetim Kurulu'na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.


İMSİAD Başkanı Mescioğlu ve Yönetimi, ilk olarak AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve beraberindekileri ağırladı. Ziyarette konuşan ve Namık Ziya Mescioğlu'na yeniden geldiği başkanlık görevinde başarılar dileyen Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, "Osmangazi, Bursa'nın kalbi. Belki de dönüşümün en acil şekilde gerektiği yerlerin başında Osmangazi geliyor. Belediyemizin bu anlamda önemli çalışmaları var. Sizin üyelerinizin ilçemizdeki dönüşümde rol aldığını biliyoruz. Böyle girişimcilerle birlikte Osmangazi gelişecek, güzelleşecek ve geleceğe taşınacaktır. İMSİAD'ın da bu dönüşümde söz sahibi olması bizleri mutlu ediyor" dedi.


Nilüfer'de de dönüşüme ihtiyaç var

Osmangazi ilçe teşkilatının ziyaretinin ardından İMSİAD'ın konuğu Nilüfer ilçe teşkilatı...