17 / 05 / 2024

nisan konut fiyatları

nisan konut fiyatları

Reidin.com ve GYODER yeni konut fiyat endeksi kapsamındaki yeni konut fiyatları, nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1,02, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7,05 arttı.

İngiltere'de ortalama konut fiyatları Nisan ayında yüzde 3,5 arttı!

İngiltere Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından açıklanan resmi verilere göre, İngiltere'de ortalama konut fiyatları, Nisan ayında yıllık bazda yüzde 3,5 artış gösterdi.

Konut fiyatlarında sert yükseliş! Bir yılda yüzde 121,3 arttı!

Merkez Bankası, bu yıl nisan ayında konut fiyatlarının yüzde 121,3 yükseldiğini açıkladı. Bu kapsamda Türkiye genelinde 100 metrekare büyüklüğündeki bir konutun ortalama maliyeti 2,2 milyon liraya çıktı.

EmlakJet'ten flaş açıkalama: Konut fiyatları yükselirken, seçim beklentileri ertelenmeye yol açtı!

Emlakjet verilerine göre Nisan ayında konut fiyatları yükseldi, seçimlerin etkisi hissedildi. Ankara'nın ilçelerinde satılık arsa fiyatları yüzde 15,3 artış gösterdi. Mersin en çok konut aranan il oldu.

Konut fiyatlarındaki artış resmen hızını kesti! Hangi ilde konut fiyatlarındaki artış ne kadar oldu? 

Son 9 aydaki yıllık artışlara bakıldığında ülke genelinde konut fiyatlarında yüzde 200’e, İstanbul’da ise yüzde 240’a ulaşan artış oranları kaydedilmişti. Ancak Nisan'da konut fiyatlarındaki artış resmen hızını kesti. İşte o rakamlar...

Konut fiyatları neden yükseliyor? Konut Fiyat Endeksi'ndeki artış 4 yılda yüzde 652 oldu!

Konut satışları Nisan'da yüzde 35, yılın ilk dört ayında yüzde 18.6 düştü. Ancak fiyatlardaki yükseliş tüm hızıyla sürüyor. Peki konut fiyatları neden yükseliyor?

İngiltere'de konut fiyatları Nisan ayında yüzde 0,5 arttı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, İngiltere’de konut fiyatları bu senenin nisan ayında yüzde 0,5 artış gösterdi.

Konut fiyatları için dudak uçuklatan rapor

TCMB’nin açıkladığı 2022 Nisan’a dair Konut Fiyat Endeksi, konut fiyatlarındaki artışın boyutunu gözler önüne serdi.

Konutta KDV indirimi sonrası Anadolu'da konut fiyatları uçacak! İşte evlerin en çok prim yapacağı iller

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile konutların net 150 metrekareye kadar olan kısmı için KDV oranı 1 Nisan'dan itibaren yüzde 18'den yüzde 8'e indirilecek. Söz konusu düzenleme sonrası Anadolu'da konut fiyatları uçuşa geçecek.

Konut fiyatları en çok hangi illerde arttı?

TÜİK rakamlarına göre Nisan 2021'de Türkiye genelinde 95 bin 863 konut satıldı. Peki konut fiyatları ve konut metrekare fiyatları ne oldu? Nisan 2021'de şehirlerdeki konut fiyatları nasıl değişti?

Çin'de yeni konut fiyatları yüzde 0.23 arttı!

Çin'de yeni ev fiyatları, kıyı kentlerindeki yüksek talebin etkisi ile Nisan'da arttı. Nisan 2021'de yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,23 arttı.

Konut fiyatlarında son durum ne oldu? 10 soruda tüm detaylarıyla!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Nisan 2020 sonuçları açıklandı. Peki Yeni konut fiyatlarında son durum ne oldu? Nisan ayında konut alımında banka kredisi kullanımı arttı mı? Nisan ayında konut satışlarının ne kadarı yabancılara yapıldı? İşte merak edilen soruların cevapları...

İngiltere’de konut fiyatları Nisan'da yüzde 1,4 arttı!

İngiltere’de konut fiyatları Nisan ayında yıllık bazda yüzde 1,4 düşüş göstgerdi. Ülkede, son üç yıldır konut fiyatları düzenli olarak yavaşlıyor.

Çin'de yeni konut fiyatları Nisan'da yüzde 0.62 arttı!

Çin’de yeni konut fiyatları aylık bazda değerlendirildiğinde yüzde 0.62 artış göstererek Nisan'da yüzde 0.62 arttı.

nisan konut fiyatları Haberi

nisan konut fiyatları


Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) yeni konut fiyat endeksi kapsamındaki yeni konut fiyatları, nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1,02, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7,05 arttı.Garanti Bankası açıklamasına göre, bankamn desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Mayıs ayı raporu yayınlandı. 


"Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatlarında, nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1,02, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7,05 artış meydana geldi.Raporda yer alan ve 30 büyükşehrin de içinde olduğu 62 ili kapsayan "Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksf'nde, bir önceki aya göre yüzde 1,26, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 16,15 artış gerçekleşti.Buna göre Adana, metrekare başına yüzde 2,29 değer artışıyla...