15 / 05 / 2024

Nisshin Foods Marubeni nuhun ankara ortaklığı

Nisshin Foods Marubeni nuhun ankara ortaklığı

Nuh'un Ankara Makarnası, Japon gıda devi Nisshin Foods ve Marubeni Corporation, Türkiye' nin en büyük makarna fabrikasını kurmak üzere ortak bir girişim kurma kararı aldı...

Afşin-Elbistan Termik Santrali'nde Katarlular ve Japonlar ortak olacak!

14 milyar dolara mal olacak Afşin-Elbistan santralına ilgi gösteren Katarlı Nebras, Japonlarla işbirliği anlaşması imzaladı. Nebras'ın ortakları Chubu, Marubeni ve Mitsubishi oldu..

BTA, UNIQ İstanbul'da 2 milyon euroya Foods in the Woods'u kurdu!

Turkmall ile anlaşan BTA, Maslak 'taki ' UNIQ İstanbul 'un içinde 2 milyon euro yatırımla 'Foods in the Woods'u kurdu. Hem Anadolu hem dünya mutfağını sunacak.

BTA, Foods in the Woods ile şehir merkezine girdi!

BTA, Foods in the Woods ile şehir merkezine girdi. TAV Havalimanları'nın iştiraki olarak yiyecek-içecek sektöründe faaliyet gösteren BTA, UNIQ İstanbul'daki Foods in the Woods ile şehir merkezine adım attı.

BTA Uniq İstanbul'daki Foods in the Woods restoranını tanıttı!

Yedi ülkede 13 havalimanında ve 75 İDO noktasında faaliyet gösteren BTA şehir merkezine UNIQ İstanbul ile Maslak’tan girdi...

BTA Uniq İstanbul'a Foods in the Woods ile girdi!

TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, rotayı havalimanları ve denizyollarından şehir merkezine kırdı. Marka bu yöndeki ilk adımını, Turkmall yatırımyla Maslak'ta hayata geçen UNIQ İstanbul'da attı..

Japon NH Foods Ege-Tav'ın yüzde 60'ını aldı!

Japon NH Foods Ege-Tav'ın yüzde 60'ını aldı. Dünyanın en büyük gıda şirketlerinden Japon NH Foods Ltd., Türkiye’nin önde gelen tavukçuluk şirketi Ege-Tav’ın yüzde 60 ile çoğunluk hissesini aldı.

İGDAŞ'a devler talip!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin özelleştireceği İGDAŞ ile ilgilenenler arasında Rus Gazprom, Japon Marubeni Corp, Aygaz ve STFA ile İsviçreli Partners Group'un ortaklığı olan Enerya yer alıyor

İGDAŞ’a devler talip!

Özelleştirme süresi bu ay çıkacak ihale ilanıyla başlayacak olan İGDAŞ ile Rus Gazprom, Japon Marubeni, Aygaz ve STFA ile İsviçreli Partners Group’un ortaklığı olan Enerya ilgileniyor.

İGDAŞ'a devler talip! İşte o şirketler...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin özelleştireceği İGDAŞ ile ilgilenenler arasında Rus Gazprom, Japon Marubeni Corp, Aygaz ve STFA ile İsviçreli Partners Group'un ortaklığı olan Enerya yer alıyor

Nisshin Seifun Turkey fabrikası 2015'te faaliyete geçecek!

Türkiye ve Japonya, Nisshin Seifun Turkey ortaklığıyla dünyaya ‘Made in Turkey’ damgalı makarna yedirecek.Fabrika ‘Yüzde 100 Türk Malı, Yüzde 100 İhracat’sloganıyla 2015’te faaliyete geçecek

Marubeni, Temsa'ya ortak oluyor!

Sabancı Holding Sanayi Grup Başkanı Mehmet Pekarun yaptığı açıklamada, "Sabancı Temsa'da yüzde 51 hisseye sahip olacak. Marubeni ile hedef ciroyu ikiye katlayarak 1 milyar TL'ye çıkartmak" dedi.

Temsa İş Makinaları 1 milyar TL ciro hedefliyor!

Sabancı ve Marubeni Gruplarına ait iştirakler, Temsa İş Makinaları’nda yüzde 51- yüzde 49 hisse ortaklığına girdi. Japon- Türk ortaklığına dönüşen Temsa İş Makinaları ciroyu ikiye katlamayı hedefliyor

Mehmet Pekarun: Yeni ortaklığımızla pazardaki gücümüzü arttırıyoruz!

Sabancı ve Marubeni Gruplarına ait iştirakler, Temsa İş Makinaları’nda yüzde 51- yüzde 49 hisse ortaklığına girdiler. Artık Temsa İş Makinaları bir Türk - Japon ortaklığı.

Nisshin Foods Marubeni nuhun ankara ortaklığı Haberi

Nisshin Foods Marubeni nuhun ankara ortaklığı


Nuh'un Ankara Makarnası, Japon Nisshin Foods ve Marubeni Ankara'da makarna fabrikası kuruyor.


Nuh'un Ankara Makarnası, Japon gıda devi Nisshin Foods ve Marubeni Corporation, Türkiye'nin en büyük makarna fabrikasını kurmak üzere ortak bir girişim kurma kararı aldı.


Nisshin Foods Inc., Nisshin Seifun Group Inc., Nuh'un Ankara Makarnası Sanayi ve Ticaret AŞ ve Marubeni Corporation arasında ortak girişim kurulması için Rekabet Kurulu'na başvuruldu.


Kurumun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, söz konusu firmalar arasında ortak girişim kurulması için Kurula başvuruda bulunuldu.  


Duyuruda, söz konusu firmaların faaliyet gösterecekleri alan, makarna, şehriye, baharat, sos ve sirke imalatı olarak tanımlandı.


Edinilen bilgiye göre üç ortak Türkiye'nin en büyük makarna fabrikasını inşa edecek. Bu fabrikada klasik makarna yanında yurtdışına noddle ihracatı için erişte üretimine de ağırlık verilecek. Fabrkanın Ankara'da...