18 / 05 / 2024

Nizamettin Zorgül

Nizamettin Zorgül

Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Zorgül: “136 bina için riskli yapı analiz yaptık” dedi. Başkan Altınok Öz’ün deprem dönüşümü konusunda Kartal’ı oldukça önemli bir konuma taşıdığını ifade etti.

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettin Zorgül tarafından kuruldu.

Nizamettin Aşa: Konutta 2018'deki hedef saptı!

Konut satışları 2018 yılında bir önceki yıla göre yüzde 2,4 düşüş gösterdi. Verileri değerlendiren İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Nizamettin Aşa, "2018'deki hedef saptı" diye konuştu.

Atlm Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Metal Otomotiv Taşımacılık Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Atlm Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Metal Otomotiv Taşımacılık Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettin Öztürk tarafından kuruldu. 

Nizmak İnşaat Taahhüt Nakliye Hafriyat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nizmak İnşaat Taahhüt Nakliye Hafriyat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nizamettin Gül tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konut sektörü 2016 yılında canlanacak!

İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Nizamettin Aşa, "Ertelenmiş yatırım talepleri yeniden gündeme gelecek ve 2016 yılında canlı piyasa hareketleri yaşayacağız. " dedi

Nizamettin Zorgül: 136 bina için riskli yapı analizi yaptık!

Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Zorgül: “136 bina için riskli yapı analiz yaptık” dedi. Başkan Altınok Öz’ün deprem dönüşümü konusunda Kartal’ı oldukça önemli bir konuma taşıdığını ifade etti.

Altınordu'nun ilk cemevi açılıyor!

Altınordu ilçesinin ilk ve tek cemevi olma özelliğini taşıyan, Nizamettin Mahallesi’nde çalışmaları devam eden Ordu Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi açılışa hazır hale geldi.

Nizamettin Aşa:Kız ve erkeklerin birlikte ev tutma talebiyle karşılaşmadım!

Nizamettin Aşa 25 yıllık emlakçılık hayatında kız ve erkek öğrencilerin birlikte ev tutma talebiyle karşılaşmadığını ancak böyle bir talep olduğunda hem emlakçıların hem de ev tutulacak binada oturanların sıcak bakmayacağını belirtti.

Nizamettin Aşa: 300 bin yabancı lüks konut stoğunu bitirecek!

İstanbul Emlakçılar Odası 2. Başkanı Nizamettin Aşa, ''Son 5-6 aydır durgunluk daha belirgin şekilde hissediliyor. Mütekabiliyet bir noktada bunun için, yani eldeki stokların satılabilmesi için çıkarıldı'' dedi

Nizamettin Kaya: Bina alırken dış görünüşüne aldanmayın!

Nizamettin Kaya, konut alırken binanın dış görünüşüne aldanılmaması gerektiğini belirterek, 'Bir binanın yaşanılır olmasında dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan biri yangın yönetmeliğidir' dedi  

Satışlar durunca lüks dairelerin fiyatı 100 bin YTL`ye düştü

İnşaatları devam eden lüks konut projelerinde, özellikle 2+1 şeklindeki küçük dairelerin fiyatları 100 bin YTL'ye kadar geriledi.

Mamak`ta satılık bina

Yozgat Valiliği İl Daimi Encümen Başkanlığı ise Ankara'nın Mamak ilçesi Demirlibahçe Demirkapı Sokak'ta bulunan 2 parselde kayıtlı, bodrum hariç 3 katlı 282 metre kare oturum alanı ve toplam alanı bin 60 metre kare olan binayı, arsası ile birlikte kapalı

Mardin`de satılık işhanı

Mardin Valiliği İl Encümenliği ise Kızıltepe İlçesi Tepebaşı Mahallesi 119. sokak 21 parselde kayıtlı bin 209 metre kare arsa ve üzerindeki 73 adet işyeri ile 6 adet lojmandan Kızıltepe İlçe Özel İdaresi İş Hanını satacak.

Nizamettin Zorgül Haberi

Nizamettin Zorgül

Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Zorgül, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz döneminde yerinde dönüşüm, deprem dönüşümü ve kentsel dönüşüm çalışmalarına devam edildiğini; Başkan Altınok Öz’ün deprem dönüşümü konusunda Kartal’ı oldukça önemli bir konuma taşıdığını ifade ederek, “ Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz site site toplantılar yaptı. Olası depremde sorun yaşayacak olan 21 bin kişinin yaşadığı konutların yanında Kartal’ın yeni konutlara erişmesi adına önemli bir dönüşüm başladı. Bu çalışmalar sürüyor. Biz de belediye şirketi olarak vatandaşlarımızın riskli yapı analizinde başvuracakları bir adresiz ve bu anlamda yaptığımız çalışmalarda da oldukça deneyimli durumdayız. Bize başvuranlara yardımcı olmaya hazırız.” dedi. Kartal Belediyesi iştiraklerinden olan Karyapsan’ın riskli yapı analizleri ile ilgili çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü...