29 / 04 / 2024

Nizip Belediyesi hizmet binası nereye taşınıyor

Nizip Belediyesi hizmet binası nereye taşınıyor

Gaziantep Nizip Belediyesi'nin hizmet binası taşınacak. Taşınma işlemi için çalışmalar başladı. Hizmet binası Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Kültür Merkezi eski binasına taşınacak.

O belediyesi ilkokul mezunu 246 personel işe alıyor! İşte başvuru detayları!

Ankara Çankaya Belediyesi 246 personel alımında bulunacak. Çankaya Belediyesi hizmet kalitesini arttırmak için en az ilkokul mezunu personel alıyor. İşte detaylar!

O belediye çok sayıda temizlik personeli alacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Nizip Belediyesi, kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Geçici süreli 70 kamu temizlik personeli alımı gerçekleştirilecek. Personel alımı ile ilgili gerekli koşullar ve başvuru detayları da açıklandı.

Bolu Belediyesi'ndan arsa fırsatı! O ilçedeki arsayı satışa çıkardı!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Aşağısoku Mahallesi'nde yer alan 2 bin 189 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde Bolu Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Marmaris'teki depreme dayanıksız belediye binası yıkılıyor!

1970’li yılların başında otel olarak yapılan, 1990'da ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binasının deprem riski sebebiyle yıkımına başlandı.

Gaziantep Nizip Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Gaziantep Nizip Belediyesi, pandemi ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait olan iş yerlerindeki kira bedellerinde yüzde 50 indirim yapacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

İzmir Karaburun Belediyesi hizmet binası için yeni yer arayışında!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Karaburun Belediyesi hizmet binası için yer arayışı devam ediyor.

Manisa Prime projesinde sona yaklaşıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, içerisinde Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel gibi alanların bulunduğu kentin yeni gözdesi olacak olan Manisa Prime projesini inceledi.

Nizip Belediyesi hizmet binası nereye taşınıyor Haberi

Nizip Belediyesi hizmet binası nereye taşınıyor

GAZİANTEP'in Nizip İlçe Belediyesi'nin, yeni hizmet binasına taşınması için çalışmalar başladı.Nizip İlçe Belediyesi'nin hizmet binası Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Kültür Merkezi eski binasına taşınacak. 


Nizip Belediyesi hizmet binasının dizaynı için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale yapıldı. Yaklaşık 5 ay süren çalışmanın ardından büyük bir bölümü tamamlanan yeni hizmet binasının hizmet vermeye başlaması için gerekli hazırlıkları yapılmaya başladı. Bir yandan iç ve dış temizliği yapılan binada, bir yandan da yeni ve mevcut eşyaların taşındığı belirtildi.


Gerek hizmet verecek olan personelin daha rahat bir yerde çalışması, gerekse ilçe halkının güzel ve geniş bir ortamda hizmet alması için hazırlanan binanın önümüzdeki günlerde tüm birimleriyle hizmet vermesi...