04 / 05 / 2024

Niziplioğlu Elit Lotus

Niziplioğlu Elit Lotus

Niziplioğlu Holding, 100 milyon dolar yatırımla iki yıl içinde İstanbul-Mecidiyeköy ve Kapadokya’da iki oteli daha hizmete açacak. Firma İstanbul ve Kapadokya'ya 100 milyon dolarlık otel yatırımı yapacak.

Lotus Antalya'da son fırsat villalar! Teslimler 2 ay sonra!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Antalya, Döşemealtı'da yükselen Lotus Antalya projesinde son fırsat villaların satışları devam ediyor. Lotus Antalya villa fiyatları ne kadar? Lotus Antalya ile ilgili detaylar...

Elit Hane Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Elit Hane Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdı Najafpour tarafından kuruldu.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Koray GYO Elit Residence'taki bağımsız bölümü 6.5 milyon TL'ye sattı!

Koray GYO ekspertiz değeri KDV hariç 5 milyon 200 TL olan İstanbul ili, Şişli ilçesi, Meşrutiyet Mahallesi, 1905 ada 48 parsel 17.kat (Elit Residence) 42 no'lu bağımsız bölümü KDV hariç 5 milyon 508 bin 474,60 TL'ye sattı.

Ömer Niziplioğlu: Binaları yenilemek yetmez, kenti de dönüştürmeliyiz!

Mega kent İstanbul'un eski bir şehir olması sebebiyle planlama konusunda sıkıntılı bir yapılaşma gerçekleştiğine değinen Ulusal İktisadi Düşünce Kuruluşu (ULİKAD) Başkanı Ömer Niziplioğlu, "Binaları yenilemek yetmez, kenti de dönüştürmeliyiz" dedi.

Ömer Niziplioğlu: Akdeniz'de bazı bölgelerde oteller hiç açılmadı!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, ''Türkiye’de turizm komada. Yurt dışına gidemeyen Türkler iç turizme yöneldi ancak bu yeterli değil. Otellerin doluluk oranları yüzde 20-30’larda. Bazı bölgelerde oteller hiç açılmadı bile” dedi.

Ömer Niziplioğlu: Hatay yazlık konutlarla doldu!

Hatay'ın, turizm kenti olduğunu söyleyen ULİKAD Başkanı Ömer Niziplioğlu, ''Sadece yazlık konutlar yapıldığı sahili kaybediyoruz çok daha fazla gelire refaha ulaşabilme imkanı varken bu şekilde kalması hepimizin kaybıdır'' dedi.

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Türkiye’yi turizmde şaha kaldıracak yatırım önerileri!

Türkiye’nin turizmde hak ettiği değeri almasına yönelik analiz yapan Ulusal İktisadi Düşünce Kuruluşu Başkanı Ömer Niziplioğlu, Türkiye’de 700 tane 5 yıldız yüzlerce de 4 yıldızlı otel yatırımı olduğunu hatırlattı.

İstanbul'da turistik bölgelerde mesken imarı iptal edilmeli!

Ulusal İktisadi Düşünce Kuruluşu Başkanı Ömer Niziplioğlu, Türkiye’nin gerek doğa gerek tarih gerekse kültür bakımından turizmde açık ara farkla birinci olması gerektine vurgu yaparak, turizm ile ilgili tavsiyelerini açıkladı...

Niziplioğlu'ndan İstanbul ve Kapadokya'ya otel yatırımı!

Niziplioğlu Holding, 100 milyon dolar yatırımla iki yıl içinde İstanbul-Mecidiyeköy ve Kapadokya’da iki oteli daha hizmete açacak. Firma İstanbul ve Kapadokya'ya 100 milyon dolarlık otel yatırımı yapacak.

Niziplioğlu 100 milyon dolara iki yeni otel açacak!

Niziplioğlu Holding, butik turizm alanında büyümek için harete geçti. Şirket, 100 milyon dolar yatırımla iki yıl içinde İstanbul-Mecidiyeköy ve Kapadokya'da iki oteli daha hizmete sunacak. 

Niziplioğlu İnşaat rezidanstan turizme kaydı!

Niziplioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Niziplioğlu, Niziplioğlu İnşaat Bodrum’da Yahşi Koyu’nda denize sıfır 20 bin metrekarelik bir alanda Elit Lotus projesini yaptı. 46 tane villa yapıldı ve satıldı. İnşaatta rezidans yapmayı planlıyorduk ancak tamamen turizme kaydık." dedi..

Niziplioğlu Elit Lotus Haberi

Niziplioğlu Elit Lotus

Kilis kökenli Niziplioğlu Ailesi’nde beş kardeşin ortancası olan Ömer Niziplioğlu, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) mimarlık bölümünden mezun olduktan sonra iş dünyasına atılmış bir girişimci.

Baba mesleği olan kuyumculuk konusundaki deneyimlerini farklı alanlarda da faydaya çevirmek isteyen Nizipoğlu Ailesi, kuyumculuğun yanında özellikle İskenderun bölgesinde hayata geçirdikleri inşaat projeleriyle biliniyor.

Niziplioğlu İnşaat ile Bodrum Yahşi Koyu’nda Elit Lotus projesine imza atan Niziplioğlu kardeşler, ardından farklı alanlarda kendi başlarına yol almayı planlıyor.

2000 yıllarında başında akaryakıt istasyonu işletmeciliği ve yazılım ihracatı gibi farklı alanlarda girişimlerde bulunan Ömer Niziplioğlu, 2015'den beri ise turizmcilikte karar kıldı. İstanbul Zeytinburnu’nda Mercure Topkapı otelini işletmeye başlayan Niziplioğlu, Niziplioğlu Holding adıyla turizmde büyümeyi planlıyor.

BALON ŞEKLİNDE OTEL

Niziplioğlu Holding, şu anda İstanbul’un merkezlerinden biri olan Mecidiyeköy’de ve Anadolu’nun yeni turizm merkezi Kapadokya’da iki...