02 / 05 / 2024

Niziplioğlu Grup Şişli oteli

Niziplioğlu Grup Şişli oteli

2015 Nisan'da Mercure Hotels İstanbul Topkapı'yı faaliyete geçirecek olan Niziplioğlu Grup, Cevahir Alışveriş Merkezi'nin yanında yer alacak 2. otelinin inşaatına ise Topkapı açıldıktan sonra başlayacak.

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hocaoğlu Grup, Sancaktepe'de yaklaşık 1,2 milyar liralık yatırımla yeni bir konut projesi inşa edecek. Sismik deprem izolatörlü projede 126 konut yer alacak.

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Mustafa Doğan ve Esmahan Musbah Ali Elkammushi ortaklığında kuruldu.

İBB Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'daki 3 arsayı satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL bedelle Kemal Kahveci tarafından açıldı.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

DEVA İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin binası ve arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Kabaoğlu Grup İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kabaoğlu Grup İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Özçelik tarafından kuruldu.

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Avantgarde'in 5. oteli Şişli'de açıldı!

Lucis Şirketler Grubu pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor. Grup, Şişli'de beşinci otelinin açılışını gerçekleştirdi. 

Mehmetoğlu Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmetoğlu Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketibugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Erik ve Ümmügülsüm Şen ortaklığında kuruldu.

Ömer Niziplioğlu: Akdeniz'de bazı bölgelerde oteller hiç açılmadı!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, ''Türkiye’de turizm komada. Yurt dışına gidemeyen Türkler iç turizme yöneldi ancak bu yeterli değil. Otellerin doluluk oranları yüzde 20-30’larda. Bazı bölgelerde oteller hiç açılmadı bile” dedi.

Yapı Kredi Koray GYO'nun Şişli'deki gayrimenkulü 3.1 milyon TL'ye satıldı!

Yapı Kredi Koray GYO, Şişli'de 304 pafta 1947 ada, 90 parselde yer alan Levent Loft 2 apartımanındaki, ekspertiz değeri KDV hariç 2 milyon 545 bin TL olan 76 no'lu bağımsız bölümün, KDV hariç 3 milyon 138 bin 614 TL bedelle satılmasına karar verdi.

Josoor Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Josoor Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Amr Elnazer ve M.H. Mohamed Ebrahim tarafından kuruldu. 

Niziplioğlu Grup Şişli oteli Haberi

Niziplioğlu Grup Şişli oteli

Niziplioğlu Grup, Mercure Hotels İstanbul Topkapı'nın açılışından sonra Şişli'de yeni oteline başlayacak. Cevahir Alışveriş Merkezi'nin yanında yer alacak 2. otelin temeli 2015 Nisan sonrasında atılacak. 


İnşaat, akaryakıt, değerli madenler alanlarında çalışan ve döviz büroları bulunan Niziplioğlu Grup'un Şişli'de hayata geçireceği otel Bahçeler Sokak'taki Meral Apartmanı'nın olduğu kısımda yer alacak. 


Niziplioğlu Grup'un Şişli'deki 1 dönüm alan üzerindeki otelinin 2018 yılında da faaliyete geçmesi hedefleniyor. Sonrasında ise Taksim'deki otel yatırımı hayata geçirilecek. 


Halen yapımı devam eden ve 2015 Nisan'da açılacak olan Mercure Hotels İstanbul Topkapı'da da 5 yıldızlı otel konsepti uygulanıyor. 204 odadan meydana gelen otelde 18 adet toplantı salonu, 1 balo salonu, 2 adet Ala Carte Restaurant, fitness center ve spa merkezi yer alıyor. 


Kübra...