10 / 05 / 2024

Njierya Lagos Eyaleti

Njierya Lagos Eyaleti

Njierya'nın Lagos Eyaleti'nde başlanan Eko Atlantic projesi için Türkiye'ye yatırım davetinde bulunuldu...

Almanya, ev alan Türklere 30 bin Euro verecek! Ucuz kredi ve vergi muafiyeti de var!

Almanya’da Hessen Eyaleti, genç çiftleri konut sahibi yapmak için 'ilk evini alanlara' ev ödeneği sağlayacak. Evli ve iki çocuklu bir çift, konutu ortak aldıklarında 20 bin Euro, 18 yaşının altındaki her çocuk için 5 bin Euro, toplam 30 bin Euro alabilecek. 

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Gedikli tarafından kuruldu.

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Gedikli tarafından kuruldu.

TAV, Lagos Havalimanı'na talip oldu

TAV Havalimanları şirketinden KAP'a yapılan açıklamada TAV Havalimanları içinde yer aldığı konsorsiyum ile Nijerya Lagos Havalimanı dış hat yolcu ve kargo terminalinin 20 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye teklif verdi.

Lagos Gayrimenkul Turizm Madencilik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. açıldı!

Lagos Gayrimenkul Turizm Madencilik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. bugün Fatih'te Onur Neyiş tarafından açıldı.

Lagos Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lagos Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Avcılar'da 40 bin TL sermaye bedeli ile Onut Neyiş tarafından kuruldu.

Çin'den kripto paralara darbe üstüne darbe!

Çin'deki Anhui eyaleti, enerji sorunlarını gerekçe göstererek önümüzdeki 3 yıl içinde tüm kripto para madenciliği projelerini kapatmayı planlıyor.

Çin, havalimanı yatırımlarında hızlandı!

Merkez Çin eyaleti Sichuan'ın başkenti Chengdu, Shangai ve Beijing’den sonra iki adet uluslararası havalimanı bulunan kentler arasına dahil oldu. Mart ayı sonunda inşaatında sona gelinen Chengdu'nun Tianfu havalimanı 28 Haziran tarihinde hizmete sunuldu.

Lagos Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Nolu Şubesi açıldı!

Lagos Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Nolu Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gedikli tarafından açıldı.

Lagos Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Nolu Şubesi açıldı!

Lagos Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Nolu Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gedikli tarafından açıldı.

ABD’de Colorado eyaletinde vergiler kripto parayla ödenecek!

ABD’de Colorado eyaleti, sakinlerine, vergilerini kripto parayla ödemesinin izin verildiği ilk eyalet olmak istiyor. Vali Jared Polis, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Farmasi, Miami’de 50 milyon liralık arazi aldı!

Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan Farmasi, Florida’da 4 dönümlük arazi satın aldı. Florida Eyaleti’ne bağlı Miami’deki bu arazi için Türk şirket yaklaşık 50 milyon lira ödedi.

Türk inşaat şirketinden Pakistan’a 755 milyon dolarlık proje!

Ankara merkezli inşaat ve mühendislik şirketi Dolsar, Pakistan'ın Khyber Pakhtunkhwa Eyaleti’nde 755 milyon dolarlık proje üstlenecek.

Njierya Lagos Eyaleti Haberi

Njierya Lagos Eyaleti

Atlas Okyanusu üzerinde hayata geçirilecek dev şehir projesi Eko Atlantic için yatırımlara başlandı. Njierya'nın Lagos Eyaleti'nde 10 milyon metrekare alanda inşa edilecek proje için 140 milyon ton kum kullanılıp dev ada doldurulacak. 250 kişinin yaşayacağı bir şehir olacak projeye 7 milyar dolar yatırım yapılacak. Eko Atlantic projesi için Türk yatırımcılara da davet geldi. Metrekaresi bin 250 dolara satılan projenin özellikle marinası için ortak arandığını...