03 / 05 / 2024

NLogo İstanbul lansman fiyatları

NLogo İstanbul lansman fiyatları

Özyurtlar Nlogo fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Metrobüs, toplu taşıma araçları, E5 ve TEM otoyolu üzerinde bulunan proje 3 etaptan meydana geliyor.

NLogo İstanbul'da lansman öncesi 159 bin TL'ye 2+1! Son gün 30 Nisan!

Özyurtlar İnşaat'ın projesi NLogo İstanbul'da lansman öncesi 2+1'lerin fiyatları 159 bin TL'den başlıyor. 18 ay sıfır faizle ödemelerin yapıldığı NLogo İstanbul'da lansman fiyatları için son gün 30 Nisan...

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Nlogo İstanbul'un 2. etabında teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in 33'üncü projesi yedi blokta 2 bin 679 daire ve 87 dükkândan oluşan Nlogo İstanbul'un 900 dairelik ikinci etabında teslimler başlıyor.

Nlogo İstanbul'da 2’nci etap'ta teslimler başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Özyurtlar Holding'in 33’üncü projesi ‘Nlogo İstanbul’un 2’nci etap teslimleri başlıyor.

Nlogo İstanbul'da yaşam başladı!

Toplam 2 bin 700 daire ve 70 dükkandan oluşan 'NLogo İstanbul'da ticari ünitelerin de yüzde 60'ı satıldı. Projede yaşam başladı...

Nlogo İstanbul'da teslimler başladı!

Özyurtlar'ın Esenyurt'ta 310 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirdiği Nlogo İstanbul'da teslimler başladı. Projede fiyatlar 265 bin TL ile 1 milyon 35 bin TL arasında değişiyor...

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları!

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün gerçekleştirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. 

Nlogo İstanbul'daki dükkanların yarısından fazlası satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın açık artırmayla satışa sunduğu Nlogo İstanbul’un cadde dükkanlarının yarısından fazlası bir saat içinde tükendi..

Nlogo İstanbul’un cadde dükkanları 15 Şubat'ta satışta!

Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul'daki dükkanlar 15 Şubat Perşembe saat 14.00’te Eskidji Müzayedecilik tarafından satışa çıkacak...

Nlogo cadde dükkanları 419 bin TL'den açık artırmada!

63 dükkanın satışa sunulduğu Esenyurt’taki  Ncadde Ottoman ve ‘Nlogo İstanbul’ projelerinin müzayedesi 15 Şubat 2018 Perşembe günü saat 14:00'da yapılacak..

Nlogo İstanbul’un dükkanları açık artırmayla satışa sunuluyor!

Özyurtlar Holding'in İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’ta inşa ettiği ‘Nlogo İstanbul’un dükkanlarını açık artırmayla satışa sunuyor.

Nlogo İstanbul'da son daireler! Yüzde 25 peşinatla!

Toplam 2 bin 679 daireden meydana gelen Nlogo İstanbul'da son dairelerin satışları devam ediyor. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar tüm daireler bulunuyor. 

Akros İstanbul lansman fiyatları!

Akros İstanbul lansman fiyatları kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL'den başlıyor. Projede konutların yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor...

Nlogo İstanbul’da 48 ay, 0 faiz ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Özyurtlar inşaat, Nlogo İstanbul projesi için yepyeni bir kampanyaya başladı. 48 ay, 0 faizle ev sahibi olma fırsatı sunan Özyurtlar İnşaat, yatırımcısının yüzünü güldürmek için kolları sıvadı.

NLogo İstanbul lansman fiyatları Haberi

NLogo İstanbul lansman fiyatları

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul Rezidans 310 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan proje 2 bin 550 adet daireden oluşuyor.


Özyurtlar Nlogo fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 159 bin TL'den başlıyor. 7 blok halinde hayata geçirilen projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut.


Esenyurt N Logo İstanbul 2. Etap'ta lansmana özel satışlar devam ediyor. Proje Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek olan Nlogo İstanbul 2. Etap'ta 850 adet daireye yer veriliyor. Projede 48 ay vade farksız taksit fırsartı ile ödeme yapabilmek mümkün.


N logo İstanbul Esenyurt 'un sosyal alanları sauna, spor alanları, yürüyüş yolları,...