14 / 05 / 2024

NM Umut İnşaat adresi

NM Umut İnşaat adresi

NM Umut İnşaat Nakliyat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Polat ve Namık Aksu 200 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta Arnavutköy, Mavigöl Mahallesi, Manidar Sokak'ta kuruldu.

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Binnaz Yıldırım tarafından kuruldu.

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Umut Yol Yapı İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yol Yapı İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kaplan tarafından kuruldu. 

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hasanoğlu, Ertuğrul Solmaz ve Mohamed Fatih ortaklığında kuruldu.

Umut Grup Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Umut Grup Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Umut Orhan tarafından kuruldu.

Has Umut Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Umut Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Karakoyun tarafından kuruldu.

Umut Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Sari ve Ümit Gönek ortaklığında kuruldu.

Nıtrock Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nıtrock Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedel ile Umut Atlıhan tarafından kuruldu.

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tanyeri tarafından kuruldu.

İndemir İnşaat'ın acı günü! Murat Keleş vefat etti!

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, İndemir İnşaat firmasının sahibi Murat Keleş vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Murat Keleş’in cenazesi Başiskele Yeşilyurt Mahallesi Osman Kuru Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

NM Taahhüt İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

NM Taahhüt İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raci Aslan ve Nuri Ciğerci tarafından kuruldu.

Cemal Kalyoncu: İnşaat ve enerjinin dışına çıkmayı düşünmüyoruz!

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, dünden bugüne grubun büyüme hikayesini ve gelecek hedeflerini anlattı. Kalyoncu, "İnşaat ve enerjinin etrafındaki işlerin dışına çıkmayı düşünmüyoruz" dedi...

Umut Sağlam İnşaat Elektrik Tekstil Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Sağlam İnşaat Elektrik Tekstil Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL İbrahim Sağlam tarafından kuruldu. 

NM Umut İnşaat adresi Haberi

NM Umut İnşaat adresi

NM Umut İnşaat Nakliyat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Polat ve Namık Aksu 200 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta Arnavutköy, Mavigöl Mahallesi, Manidar Sokak'ta kuruldu. 


NM Umut İnşaat Nakliyat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...