17 / 05 / 2024

NN Group sigorta cini

NN Group sigorta cini

ING Grup’un Türkiye’deki banka ve sigorta dışındaki üçüncü yatırımı olan Sigorta Cini, Türkiye genelinde 13 mağazaya ulaştı. Hızlı büyüyen şirket, yılsonunu 20 mağaza ile tamamlamayı planlıyor.

Romanya'daki tramvay projesi ihalesinde Türkler yarıştı Ukraynalı kazandı!

Dubai Emiri Rashid Al Maktoum’a ait Türkiye’de kurulu Dubai Group Sigorta’yı ortağı Oman Insurance ile birlikte satın alan ABD’li finans devi Starr Companies, Türkiye’deki en önemli yatırımından çıktı.

Hollanda ile Türkiye 3. ülkelerde ortak yatırım yapabilir!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Hollanda’da, Royal Dutch Shell, ING, FedEx, Rabobank, NN Group, Royal IHC, Fugro gibi sektöründe dünya lideri olan şirketlerin üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi.

Sigorta Cini 10 yeni mağaza açıyor!

Türkiye’nin ilk perakende sigorta dağıtım kanalı, NN Grubu'nun yatırımı Sigorta Cini, sigortacılık hizmetini mağazalaştırmaya devam ediyor. Sigorta Cini bu yıl içerisinde 10 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Bina tamamlama sigortası gayrimenkul sektörüne olumlu etki edecek!

Özser Group Sigorta Başkanı Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Bina Tamamlama Sigortası güven sağlayacak!

Özser Group Sigorta Başkanı H.Necmi Üze, Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

'Bina Tamamlama Sigortası güven sağlayabilir'

Özser Group Sigorta Başkanı Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Bina tamamlama sigortası sektördeki güven sorununu çözecek!

Özser Group Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı H.Necmi Üze, 11 Mart’ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası’nın doğru konumlandırıldığı takdirde gayrimenkul sektöründeki önemli bir sorunu ortadan kaldırabileceğini belirtti.

Zorunlu bina tamamlama sigortası sektör sorununu ortadan kaldıracak!

Özser Group Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı H. Necmi Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın doğru konumlandırıldığı takdirde gayrimenkul sektöründeki önemli bir sorunu ortadan kaldırabileceğini belirtti.

NN Group’un hisseleri Amsterdam borsasında işlem görmeye başladı!

NN Group’un hisseleri, 2 Temmuz 2014 tarihinde Hollanda borsası Euronext Amsterdam'da işlem görmeye başladı. Hisse başına değer 20 euro olurken, şirketin toplam değeri ise 7 milyar euro olarak hesaplandı.

Nata Group, Nijerya'ya 5 bin konutluk mini şehir kuracak!

Türkiye'ye gelen Nijeryalı yetkililerin projelerini çok beğendiklerini ve kendilerinden 5 bin konutluk mini bir şehir kurmalarını istediklerini anlatan Nata Group Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, 'Bu projeyi tek başımıza gerçekleştireceğiz' dedi

Metro Group Asset Management, konserlere hazırlanıyor

12 yıl önce Türkiye'ye Gaziantep'te açtığı AVM ile giren Metro Group'un gayrimenkul şirketi, dev konserlere hazırlanıyor. Emre Aydın, Mustafa Ceceli, Keremcem ve Işın Karaca 100 bin kişiyle buluşacak

Erko Group 1 milyar dolarlık Brandium projesini satışa çıkardı!

En hareketli dönemini yaşıyor Ataşehir... Önümüzdeki dönemde daha da hareketlenecek gibi görünüyor. Geçen hafta Emay İnşaat üe Erko Group ortaklığı, yaklaşık 1 milyar dolarlık Brandium projesini satışa çıkardı...  

Egeyapı Group İzTower'de 15 günde 36 konut sattı!

İstanbul Bağcılar 'da gerçekleştireceği 3 bin konutluk karma projeyle dikkatleri üzerine çeken 35 yıllık inşaatçı Egeyapı Group, bir yandan da karşı yakadaki çalışmalarını sürdürüyor

NN Group sigorta cini Haberi

NN Group sigorta cini

ING Grubu’nun sigorta şirketlerini çatısı altında toplayan NN Group Yönetim Kurulu Üyesi ve NN Uluslararası Sigorta CEO’su Robin Spencer, geçtiğimiz günlerde Türkiye’yi ziyaret ederek Sigorta Cini mağazalarını gezdi.


Sorularımızı yanıtlayan Spencer, grup olarak Türkiye sigortacılık pazarında büyüme potansiyeli gördüklerini ve bu nedenle yatırımlarını artırdıklarını kaydetti. Türkiye’deki yatırımlara uzun vadeli baktıklarını kaydeden Spencer, “Türkiye’de acente kanalı sigorta satışlarında çok güçlü. Bu amaçla Sigorta Cini mağazalarını yaygınlaştırıyoruz” dedi.


7 şirketle çalışıyor

Türk tüketicisinin yüz-yüze iletişime önem verdiğini ve satın alacakları sigorta ürünü ile ilgili sorular sorduklarını kaydeden Spencer, “Mağazalarımızda tüketicilerin sorularına yanıtlar verebildiğimiz gibi, en uygun fiyatı da sunabiliyoruz” diye konuştu. “Mağazalarımızda çalışan profesyonel ekibimiz tüketicilerin sorularını yanıtlarken onlara en uygun ürünleri sunuyor. Tüketicilerin doğru ürünü doğru zamanda satın almalarına yardımcı oluyoruz ve böylece...